«Δεν ξεχνιέται η Τούμπα»

Από thessports.gr: Ο πρώην ποδοσφαιριστής και νυν σκάουτερ του ΠΑΟΚ, Αλβες Λίνο, μίλησε για τις εμφανίσεις του Δημήτρη Γιαννούλη, την επιστροφή του Βιεϊρίνια από τραυματισμό, την βραζιλιάνικη παροικία του ΠΑΟΚ, την προσπάθεια της ομάδας του Φερέιρα για να κατακτήσει ξανά τον τίτλο ενώ αποκάλυψε το πως αισθανόταν όταν ο κόσμος του ΠΑΟΚ φώναζε το όνομά του.
Πηγή: thessports.gr
«Δεν ξεχνιέται η Τούμπα»

Αναλυτικά τα όσα είπε

Για τις εμφανίσεις του Γιαννούλη και τι συμβουλή θα του έδινε: «Μου αρέσει το παιχνίδι του, από τότε που έπαιζε στον Ατρόμητο, μου αρέσει που ανεβαίνει όπως ανέβαινα και εγώ. Βλέπω να εξελίσσεται στα αμυντικά του καθήκοντα αλλά και στο τακτικό κομμάτι. Δεν θέλω να του πει που θα καλυτερέψει γιατί έχει τον προπονητή του που θα του δώσει συμβουλές. Εχει ένα λαμπρό μέλλον και στον ΠΑΟΚ αλλά και στην Εθνική».

Για την επιστροφή του Βιεϊρίνια και αν οι εμφανίσεις του Γιαννούλη θα τον κάνουν να ξαναγυρίσει στα εξτρέμ: «Επειδή έχουν τα ίδια χαρακτηριστικά, πιστεύω πως θα παίξει μπροστά ο Βιεϊρίνια και πίσω ο Γιαννούλης, μπορούν να παίξουν μαζί στην ίδια ενδεκάδα και στην ίδια πλευρά».

Για την βραζιλιάνικη παροικία που έχει φτιάξει ο ΠΑΟΚ: «Εχουν κάνει εξαιρετικά πρωταθλήματα όλα τα παιδιά, έχω γνωριστεί με τον Μάτος. Περισσότερο μιλάω μαζί του, είναι εξαιρετική παρέα και όλοι μπορούν να βοηθήσουν τον ΠΑΟΚ».

Για το πώς βλέπει τη φετινή προσπάθεια του ΠΑΟΚ για το πρωτάθλημα: «Ο ΠΑΟΚ μπορεί να επαναλάβει την περσινή του επιτυχία, να είναι η καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα και να ξαναπάρει το πρωτάθλημα, διαθέτει ένα πολύ καλό υλικό αν και έχει αλλάξει ο προπονητής και χρειάζεται χρόνο για να αφομοιώσουν την φιλοσοφία του οι παίκτες και να παίξει η ομάδα ακόμη καλύτερο ποδόσφαιρο».

Για το πώς αισθαινόταν όταν άκουγε τον κόσμο του ΠΑΟΚ να φωνάζει το όνομά του: «Δεν ξεχνιέται κάτι τέτοιο, όταν η κερκίδα φωνάζει το όνομά σου, ειδικά αυτή η κερκίδα των οπαδών του ΠΑΟΚ. Δούλεψα πολύ έξι χρόνια στον ΠΑΟΚ, παραδόθηκα, αφοσιώθηκα στην ομάδα στο διάστημα που ήμουν στη Θεσσαλονίκη».

Διαβάστε ακόμη...