«Κανένα ματς με την Εθνική δεν είναι φιλικό»

Από inpaok.com: Την έλλειψη αρκετών βασικών στελεχών της Εθνικής τόνισε ο Κώστας Σταφυλίδης ενόψει του αγώνα απέναντι στην Ιταλία (12/10, 21:45), δηλώνοντας ότι κανένα ματς δεν αντιμετωπίζεται ως φιλικό από τους διεθνείς.
Πηγή: inpaok.com
«Κανένα ματς με την Εθνική δεν είναι φιλικό»

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ:

«Το να έχεις κάποιες συμμετοχές με την Εθνική σίγουρα σε χαροποιεί. Και μία συμμετοχή να είχα θα ήμουν χαρούμενος αλλά με αξίωσε ο Θεός και έχω 27 αυτή τη στιγμή. Δε σημαίνει κάτι, είμαστε όλοι εδώ για να κάνουμε τη δουλειά μας και αυτό θα γίνει.

Σίγουρα λείπουν κάποια παιδιά που δεν συμπεριλήφθηκαν σε αυτή την κλήση, αλλά δε σημαίνει κάτι αυτό, έχει μιλήσει ήδη ο προπονητής για το συγκεκριμένο ζήτημα. Είναι μεγάλες οι απουσίες αλλά θα προσπαθήσουμε να κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε. Είναι πολύ σημαντικό ματς για την ομάδα, θα τα δώσουμε όλα για να πάρουμε ότι θετικό μπορούμε. Κανένα ματς δεν είναι φιλικό. Νομίζω ότι όλα τα παιδιά δίνουν σε κάθε κλήση το 100%. Από κει και πέρα, ήταν επιλογή του προπονητή να δοκιμάσει κάποια νέα πράγματα, αιτιολόγησε γιατί δεν κάλεσε κάποια παιδιά. Πρέπει να επικεντρωθούμε στα παιχνίδια, αυτό είναι το σημαντικό».

Διαβάστε ακόμη...