Μυθεύματα από Ρωσία!

Από paok24.com:Τον γύρο της Ρωσίας κάνει εδώ και λίγες ώρες ένα... μυθιστόρημα της ιστοσελίδας "Business Online", που όχι απλά θέλει τον Όλεγκ Κονόνοφ να συνεχίζει την καριέρα του στον πάγκο του ΠΑΟΚ αλλά και να έχει ήδη συναντηθεί με τον Ιβάν Σαββίδη!
Πηγή: paok24.com
Μυθεύματα από Ρωσία!

"Ο πρώην προπονητής της Σπαρτάκ Μόσχας, Όλεγκ Κονόνοφ, ίσως συνεχίσει την καριέρα του στον ΠΑΟΚ" είναι ο τίτλος όλων των δημοσιευμάτων που αναπαράγουν την... ανακάλυψη της ιστοσελίδας ""Business Online", σύμφωνα με την οποία ο 53χρονος προπονητής βρέθηκε πρόσφατα στη Θεσσαλονίκη και συναντήθηκε με τον Ιβάν Σαββίδη!

Και για όσους δεν θυμούνται ποιος είναι ο Όλεγκ Κονόνοφ, πρόκειται για τον προπονητή που ο ΠΑΟΚ συνάντησε τον Αύγουστο του 2011 στα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ, ως τεχνικό της Καρπάτι Λβιβ. Στο παιχνίδι της Τούμπας, ο ΠΑΟΚ κέρδισε τους Ουκρανούς με 2-0 χάρη σε γκολ των Αθανασιάδη και Λίνο και εν τέλει πήρε την πρόκριση στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ με ισοπαλία στο Λβιβ, σε ένα παιχνίδι όπου η Καρπάτι προηγήθηκε με ανύπαρκτο πέναλτι το οποίο μετέτρεψε σε γκολ ο Λούκας στο τελευταίο λεπτό του πρώτου ημιχρόνου και ο Σωτήρης Μπαλάφας "έγραψε" το τελικό 1-1 με κεφαλιά στο 55΄.

Μετά τη θητεία του στην Καρπάτι, ο Κονόνοφ έκατσε στους πάγκους της Σεβαστούπολης, της Κράσνονταρ, της Τέρεκ Γκρόζνι, της Άρσεναλ Τούλα και της Σπαρτάκ Μόσχας, υποβάλλοντας την παραίτησή του από την τελευταία πριν από μία εβδομάδα, μετά την εντός έδρας ήττα από την Όρενμπουργκ με 2-1, στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

Σε κάθε περίπτωση, η σύνδεση του Κονόνοφ με τον ΠΑΟΚ μόνο ως... παραμύθι μπορεί να χαρακτηριστεί σε συνέχεια των εγχώριων... ιστοριών για δράκους σε ότι αφορά το μέλλον του Αμπέλ Φερέιρα, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως ο Λευκορώσος προπονητής συνδέεται και με τον "ορφανό" αυτή τη στιγμή πάγκο της Ντιναμό Μόσχας, τα οποία επίσης φαίνεται να μην έχουν βάση από τη στιγμή που οι άνθρωποι της τελευταίας προσανατολίζονται να δώσουν τα ηνία στον προπονητή της ομάδας Νέων, Κιρίλ Νοβίκοφ.

Διαβάστε ακόμη...