4/10/1999 - 4/10/2019

Από acpaok.gr : Πραγματοποιήθηκε σήμερα Σάββατο 5 Οκτωβρίου, η ετήσια εκδήλωση στη μνήμη των έξι αετόπουλων που έχασαν τη ζωή τους, επιστρέφοντας από ταξίδι όπου πήγαν να υποστηρίξουν τον αγαπημένο μας ΠΑΟΚ. Βρέθηκε σήμερα στα Τέμπη όλη η οικογένεια του Δικεφάλου, οπαδοί, αθλητές και διοικούντες, προκειμένου να τιμήσουν με αυτή την συμβολική κίνηση τον άδικο χαμό τους.
Πηγή: acpaok.gr
4/10/1999 - 4/10/2019

Περισσότερο συγκινητική απ'όλους η παρουσία παιδιών τα οποία την ημέρα του δυστυχήματος των Τεμπών δεν είχαν ακόμα γεννηθεί και όπου σήμερα ήταν εκεί για να αποτίσουν φόρο τιμής στα έξι αετόπουλα.

Αυτό άλλωστε είναι και η υποχρέωση των παλαιοτέρων, να μεταβιβάζουν από γενιά σε γενιά την ιστορική μνήμη, η οποία κάνει το Σωματείο μας, ξεχωριστό απ'όλα τα άλλα.

Την «μάνα» του Συλλόγου, εκπροσώπησαν τα μέλη του Δ.Σ., οι αντιπρόεδροι κ.κ Δημοκράτης Παπαδόπουλος και Άλκης Ησαΐδης, ο υπεύθυνος επικοινωνίας του Α.Σ. ΠΑΟΚ, Άκης Μπεκιάρης, ο κ. Χαράλαμπος Μελισσόπουλος, καθώς και ο έφορος του τμήματος χάντμπολ κ. Δημήτρης Χασεκίδης, οι οποίοι κατέθεσαν στεφάνι εκ μέρους του Σωματείου μας.

Την ΠΑΕ ΠΑΟΚ εκπροσώπησε ο αντιπρόεδρος κ. Μάκης Γκαγκάτσης, ενώ παρών στην εκδήλωση εκ μέρους της ΚΑΕ ΠΑΟΚ έδωσαν, οι κ.κ. Άρης Καρακούσης Πρόεδρος της ΚΑΕ, και τα μέλη Πολύμερος Κατσιώρας, Αντώνης Καρούσης και Γιώργος Δακουράς. Στο μνημόσυνο χοροστάτησε ο Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κ.κ Ιερώνυμος.

«Αδέρφια ζείτε!»

Διαβάστε ακόμη...