«Δε θα τους ξεχάσουμε ποτέ»

Από inpaok.com : Ολοκληρώθηκε πριν από λίγο το ετήσιο μνημόσυνο των Τεμπών για τους έξι αδικοχαμένου φιλάθλους τους ΠΑΟΚ.
Πηγή: inpaok.com
«Δε θα τους ξεχάσουμε ποτέ»

Μετά το τέλος, ο Δημοκράτης Παπαδόπουλος είπε:

«Σήμερα είναι ημέρα λύπης ημέρα μνήμης. Είναι πραγματικά κρίμα γιατί, σήμερα τα παιδιά θα είχαν τις δουλειές τους τις οικογένειες τους. Οι νεκροί πεθαίνουν μόνο όταν τους ξεχάσεις και εμείς δεν θα τους ξεχάσουμε ποτέ».

Συγκινητικά ήταν και τα λόγια του Μητροπολίτη Λαρίσης: «Θέλω να προσέχετε τους εαυτούς σας είναι καλό που παθιάζεστε για μια ομάδα για μια ιδέα και είναι όμορφο κάτι τέτοιο που αγαπάτε τόσο πολύ την ομάδα σας, αλλά να προσπαθείτε να βάζετε όρια στο πάθος σας. Γιατί αν δεν βάζετε όρια θα συμβαίνουν παρατράγουδα και τα παρατράγουδα πάντα έχουν άσχημα αποτελέσματα. Πραγματικά στεναχωριέμαι πάρα πολύ όταν κάνουμε κηδείες και μνημόσυνα για τόσο μικρούς ηλικιακά ανθρώπους. Πάντα να σκέφτεστε τις οικογένειες σας. Είναι πολύ λυπηρό να θάβει η μάνα το παιδί της».

Από πλευρά της ΚΑΕ, το μέλος της διοίκησης Γιώργος Δακουράς είπε:

«Είναι μια ημέρα μνήμης και η ΚΑΕ ΠΑΟΚ δεν θα μπορούσε να λείπει. Θέλουμε να υποστηρίζουν οι οπαδοί μας την ομάδα, όπως την υποστήριζαν αυτά τα παιδιά. Σας ευχαριστώ πολύ».

Διαβάστε ακόμη...