Παράσχος: “Λείπει η διάρκεια στον ΠΑΟΚ”

Απο arenafm.gr: Ο πρώην προπονητής του ΠΑΟΚ και του Αστέρα Τρίπολης, μίλησε στον ARENA FM 89.4 και στην εκπομπή "Full Επίθεση", για τις ιδιαιτερότητες της φετινής Σούπερ Λιγκ, για τον Άμπελ Φερέιρα, αλλά και τους διεκδικητές του τίτλου.
Πηγή: arenafm.gr
Παράσχος: “Λείπει η διάρκεια στον ΠΑΟΚ”

Αναλυτικά όσα είπε:

Για τη φετινή Σούπερ Λιγκ: "Το πρωτάθλημα είναι καλύτερο από πέρυσι. Οι ομάδες, πλην του Ατρομήτου, είναι πιο ενισχυμένες σε σχέση με πέρυσι. Με προξενεί εντύπωση ο Βόλος, όπως και το ποδόσφαιρο που παίζει ο ΟΦΗ. Η Ξάνθη επίσης είναι εξαιρετική. Μόνο ο Ατρόμητος, ο Παναθηναϊκός και ο Παναιτωλικός είναι πιο αδύναμες ομάδες από πέρυσι".

Για τον Αστέρα Τρίπολης: "Έχει κάνει αρκετές αλλαγές. Επιθετικά έχει βελτιωθεί, πήρε τον Φερνάντεζ κι ακόμη έναν πολύ καλό Ισπανό παίκτη. Στη θέση του φορ, έχει σημαντική βοήθεια. Στο χώρο του κέντρου όμως, έχει αποδυναμωθεί".

Για τον ΠΑΟΚ: "Ο ΠΑΟΚ έχει σκαμπανεβάσματα, αλλά θα είναι καλός στη συνέχεια της σεζόν. Ήταν άτυχος με την ΑΕΚ, αν έμπαινε το πέναλτι θα ήταν όλα διαφορετικά και θα κέρδιζε το ματς. Πέρυσι έκανε γκολ εύκολα, αλλά φέτος δεν μπορεί να σκοράρει σε λίγες τελικές. Του λείπει η διάρκεια που είχε πέρυσι στο πρωτάθλημα. Ο Αμπέλ Φερέιρα δεν με έχει καταπλήξει, γιατί παίζει αυτό το 4-4-2 και η ομάδα δείχνει να μην μπορεί να το ακολουθήσει. Πάντως, έχει περγαμηνές και σίγουρα είναι πολύ καλός προπονητής".

Για την ΑΕΚ και τον Ολυμπιακό: "Η ΑΕΚ δεν έχει άσχημο υλικό, αλλά δεν έχει τους παίκτες που μπορούν να αντικαταστήσουν επάξια τους βασικούς. Λείπει ο Λιβάγια και ο Σιμόες και η ομάδα... χάνεται. Όσον αφορά τον Ολυμπιακό, αν υστερεί σε κάτι, είναι ο δεύτερος τερματοφύλακας. Όλοι οι άλλοι του ποδοσφαιριστές είναι εξαιρετικοί".

Για τον Δημήτρη Λημνιό: "Το παιδί αυτό, θα κάνει καριέρα. Εγώ τον έκανα επαγγελματία στον Ατρόμητο, στα 16 του χρόνια. Τον είχα μαζί μου. Από μικρός έδειχνε ότι έχει το ταλέντο, κι έπαιζε ως σέντερ φορ. Έχει βελτιώσει τη σέντρα και την πάσα του από τότε. Βελτίωσε και την άμυνά του, πάρα πολύ. Δεν του άρεσε να μαρκάρει παλιά, αλλά τώρα, δεν αφήνει τον αντίπαλο να περάσει. Βελτιώνεται συνεχώς. Μακάρι να συνεχίσει έτσι, γιατί είναι από φτωχή οικογένεια, την βοηθάει και του αξίζουν τα καλύτερα".

Διαβάστε ακόμη...