Στη θυγατρική των Ουίζαρντς ο... προπονητής Φιλ Γκος!

Απο sdna.gr: Ο άλλοτε παίκτης του ΠΑΟΚ, Φιλ Γκος, ξεκινά την προπονητική του καριέρα από τη θυγατρική ομάδα των Ουάσινγκτον Ουίζαρντς στη G-League.
Πηγή: sdna.gr
Στη θυγατρική των Ουίζαρντς ο... προπονητής Φιλ Γκος!

«Πέρασα όλη την ενήλικη ζωή μου στην Ευρώπη. Αλλά αλήθεια πιστεύω ότι έχω την αίσθηση, τις γνώσεις και την εμπειρία πάνω στο μπάσκετ και μπορώ ότι θα ήμουν καλός μέντορας για τους νέους παίκτες. Θέλω να μεταδώσω το πάθος μου για το παιχνίδι σε άλλους παίκτες, έχω την εμπειρία και πιστεύω ότι μπορώ να βοηθήσω κάποιον να αλλάξει τη ζωή του μέσα από το μπάσκετ, αυτό είναι και το κίνητρο μου. Αργότερα όταν αποκτήσω εμπειρία με ό,τι θα μου αναθέσουν οι Ουίζαρντς, ίσως επιστρέψω στην Ευρώπη σαν προπονητής».

Ο Φιλ Γκος πριν από λίγους μήνες, στην μεγάλη συνέντευξη που είχε παραχωρήσει στο SDNA, είχε δώσει μια... γεύση για το μέλλον του και τα προπονητικά του σχέδια.

Ο 36χρονος Αμερικανός αφού αποσύρθηκε από την ενεργό δράση ακολουθεί προπονητική καριέρα και επιστρέφει στην πατρίδα του για ένα νέο πρότζεκτ.

Ο πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ τα βρήκε με τους «Μάγους» και θα έχει ρόλο assistant coach στη θυγατρική ομάδα τους στη G-League, τους Capital City Go-Go. Στη συγκεκριμένη ομάδα θα υπάρχει έντονο ελληνικό... παρελθόν, αφού general manager είναι ο άλλοτε σέντερ της ΑΕΚ, Ποπς Μενσά-Μπονσού.

Μάλιστα, το νέο κεφάλαιο της καριέρας του Γκος ανακοινώθηκε με κάθε επισημότητα, αφού η ομάδα της Ουάσινγκτον έκανε γνωστό το προπονητικό της επιτελείο για την νέα χρονιά.

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...