Το «τετ-α-τετ» Πασχαλάκη - Ζίβκοβιτς στη Σούπερ Λιγκ

Από paok24.com: Η ισορροπία στις επιδόσεις με φόντο τη «μάχη» για τη θέση κάτω από τα δοκάρια.
Πηγή: paok24.com
Το «τετ-α-τετ» Πασχαλάκη - Ζίβκοβιτς στη Σούπερ Λιγκ

Ο Ζίβκο Ζίβκοβιτς «έγραψε», στην αναμέτρηση με αντίπαλο την ΑΕΚ, τη πρώτη του συμμετοχή σε επίσημο παιχνίδι με τη φανέλα του ΠΑΟΚ, αντικαθιστώντας τον Αλέξανδρο Πασχαλάκη.

Για τον Σέρβο τερματοφύλακα αυτή ήταν η 90η του συμμετοχή σε επίπεδο Σούπερ Λιγκ, με τις προηγούμενες 89 να είναι καταγεγραμμένες στη Ξάνθη. Σε αυτά τα 90 παιχνίδια επιπέδου πρώτης κατηγορίας, ο Ζίβκοβιτς έχει κρατήσει ανέπαφη την εστία του σε 37 παιχνίδια, ενώ συνολικά έχει δεχθεί 90 τέρματα.

Ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης από τη πλευρά του, στον αγώνα του ΠΑΟΚ με αντίπαλο τον Αρη, έφτασε στις 84 συμμετοχές στη πρώτη κατηγορία. Ο Ελληνας κίπερ έχει κρατήσει ανέπαφη την εστία του σε 36 αναμετρήσεις ενώ στις υπόλοιπες έχει δεχθεί 81 τέρματα.

Ο Αμπέλ Φερέιρα πήρε την απόφαση να προχωρήσει σε αλλαγή κάτω από τα δοκάρια, και η «λογική» σε αυτές τις περιπτώσεις, λέει πως ο Ζίβκοβιτς θα παραμείνει στη θέση του και στην αναμέτρηση που ακολουθεί, με τον Αστέρα στη Τρίπολη. Πάντα η αλλαγή κίπερ είναι μια υπόθεση που απαιτεί ειδικούς χειρισμούς και έχει ενδιαφέρον να φανεί το τρόπο με τον οποίο θα εξελιχθεί.

Διαβάστε ακόμη...