Τσόχλας: «Δεν έχω ξαναδεί τέτοιο φάουλ στα 2 δευτερόλεπτα»

Απο paokrevolution.net: Ο Απόλλων Τσόχλας μίλησε για την εικόνα του ΠΑΟΚ στον αγώνα με τον Άρη και τα θετικά που μπορεί να κρατήσει, αλλά όπως είναι λογικό ρωτήθηκε και για την τελευταία φάση με το σφύριγμα των διαιτητών που έκρινε το παιχνίδι. Αναλυτικά οι δηλώσεις του Απόλλωνα Τσόχλα:
Πηγή: paokrevolution.net
Τσόχλας: «Δεν έχω ξαναδεί τέτοιο φάουλ στα 2 δευτερόλεπτα»

«Δε θέλω να ξεκινήσω από τη διαιτησία αλλά από το μπάσκετ. Σήμερα, παίξαμε ένα περίεργο παιχνίδι, πρώτον γιατί ήταν πρεμιέρα. Όλες οι πρεμιέρες είναι λίγο δύσκολες, αυτή ακόμα περισσότερο, γιατί ο Άρης, φτιάχτηκε τελευταία στιγμή, όπως κι εμείς και δεν είχαμε καμία εικόνα από τα φιλικά του. Ήταν περίεργο να μη μπορείς να κάνεις τόσο καλό scouting και να μην ξέρεις τι θα συναντήσεις.

Είχαμε ένα πολύ κακό δεκάλεπτο. Μιλήσαμε στα αποδυτήρια με τον κόουτς και βγήκαμε, δείξαμε χαρακτήρα και αυτό πρέπει να κρατήσουμε για τη συνέχεια του χρονιάς. Την ενέργεια που βγάλαμε και πιστεύω ότι έχουμε να δείξουμε πολλά ακόμα. Ο χρόνος θα είναι σύμμαχος μας από εδώ και πέρα. Δυστυχώς, χάσαμε ένα παιχνίδι που αν το είχαμε κερδίσει θα ήταν πολύ σημαντικό για να μας βοηθήσει με την ψυχολογία μας στη συνέχεια».

Για το φάουλ στην τελευταία φάση: «Τώρα για τον τρόπο, θεωρώ ότι πρέπει να ξεπερνάς όλες τις δυσκολίες, όλους τους αντιπάλους και να συνεχίζεις. Να γίνεσαι πιο δυνατός από αυτό για να βελτιώνεσαι σαν ομάδας και χαρακτήρας. Εγώ, δύο δευτερόλεπτα πριν τη λήξη δεν έχω ξαναδεί να δίνεται τέτοιο φάουλ. Δεν το έχω δει στο ριπλέι, ίσως και να αδικώ και τον διαιτητή, αλλά εγώ, έτσι όπως το ένιωσα, θεωρώ ότι δεν το δίνεις, 2 δευτερόλεπτα πριν το τέλος. Θεωρώ ότι κρίνεται το ματς».

Για τη συνολική διαιτησία του ντέρμπι: «Επειδή έχω πολύ ανεβασμένους σφυγμούς, δε μπορώ να κρίνω τώρα. Όταν είσαι και «φορτωμένος» μπορείς να πεις και πράγματα που δε θέλεις».

Για το πόσο δύσκολο ήταν να αντιμετωπίσουν μια ομάδα που δεν ήξεραν και σούταρε 21 περισσότερες βολές: «Το ξεπερνάς... Ο χαρακτήρας χτίζεται από όλες τις δυσκολίες. Χάσαμε κι από δικά μας λάθη, χάσαμε κι από λάθη του διαιτητή. Ό,τι και αν γίνεται, εμείς πρέπει να βελτιωνόμαστε, να δουλεύουμε κάθε μέρα. Φέτος, έχουμε παιδιά που έχουν πολλή όρεξη για δουλειά. Θεωρώ ότι δουλεύουμε πολύ καλά και με τον κόουτς, πολύ δυνατά και με ένταση στις προπονήσεις. Ελπίζω αυτό στη συνέχεια να μας βγει και να προσπαθήσουμε λίγο περισσότερο στη χημεία και στο μυαλό μας».

Διαβάστε ακόμη...