Αποχωρεί ο διαιτητής του ΑΕΚ – ΠΑΟΚ!

Από thessports.gr:Η ΚΕΔ όρισε σήμερα τον Ελβετό Στέφαν Κλόσνερ να σφυρίξει το ντέρμπι της Κυριακής στο ΟΑΚΑ, ανάμεσα στην ΑΕΚ και στον ΠΑΟΚ.
Πηγή: thessports.gr
Αποχωρεί ο διαιτητής του ΑΕΚ – ΠΑΟΚ!

Πρόκειται για έναν 38χρονο διαιτητή ΦΙΦΑ, ο οποίος -όμως- έχει ανακοινώσει ότι στο τέλος της σεζόν σταματά τη διαιτησία, παρότι είναι διεθνής και έχει πολλά χρόνια μπροστά του.

Ο λόγος;

Ο Κλόσνερ αισθάνθηκε προσβεβλημένος από μια απόφαση της αθλητικής δικαιοσύνης της Ελβετίας κι επέλεξε την αποχώρηση!

Τι συνέβη;

Στις 30 Μαίου, ο Κλόσνερ ήταν διαιτητής στο μπαράζ Χαμάξ – Ααράου. Με το σκορ στο 3-0 για τη δεύτερη, ο ποδοσφαιριστής της Ξαμάξ, Ραφαέλ Νουτσόλο, έπεσε στην περιοχή για να πάρει πέναλτι, το οποίο δεν σφυρίχτηκε (δεν ήταν...), και ξαφνικά ο διαιτητής του έβγαλε την κόκκινη κάρτα!

Όπως έγραψε στο φύλλο αγώνα ο διαιτητής, ο ποδοσφαιριστής της Ξαμάξ τον πλησίασε και τον έφτυσε, με αποτέλεσμα του δείξει απευθείας κόκκινη κάρτα.

Ο παίκτης της Ξαμάξ τιμωρήθηκε με 4 αγωνιστικές, ωστόσο έκανε έφεση και δικαιώθηκε. Η ελβετική πειθαρχική επιτροπή απεφάνθη ότι από τις εικόνες της τηλεόρασης δεν φαίνεται να φτύνει ο ποδοσφαιριστής τον διαιτητή.

"Άκουσα τον χαρακτηριστικό θόρυβο και ένιωσα το φτύσιμο στο πόδι και στο χέρι μου. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί με αμφισβητούν. Μετά απ΄ αυτό, νιώθω ότι έχασα το κίνητρό μου. Προτιμώ, πλέον, να ξοδεύω αλλιώς τα Σαββατοκύριακά μου" δήλωσε ο 38χρονος διαιτητής, ο οποίος έχει σπουδάσει Βιολογία και εργάζεται ως καθηγητής.

"Είναι μεγάλο κρίμα να θίγουμε έναν από τους κορυφαίους διαιτητές της Ελβετίας, εξαιτίας της συμπεριφοράς των ποδοσφαιριστών μέσα στον αγωνιστικό χώρο και της έλλειψης υποστήριξης από τις ποδοσφαιρικές αρχές" δήλωσε ο αρχιδιαιτητής της χώρας, Ντάνι Βερμελίνγκερ.

Διαβάστε ακόμη...