Ήρεμα: Ο ΠΑΟΚ θα βρει τον δρόμο του προς τον τίτλο!

Απο sportime.gr: Όταν δεν κερδίζεις στην έδρα σου σε τοπικό ντέρμπι, σίγουρα προβληματίζεσαι. Οι φίλαθλοι απογοητεύονται. Μερικοί φέρνουν την καταστροφή. Κι όμως ο ΠΑΟΚ στο Περιστέρι φέτος. κέρδισε πέρσι έφερε ισοπαλία. Και με τον Άρη στην Τούμπα φέτος έφερε ισοπαλία όπως και πέρσι.
Πηγή: sportime.gr
Ήρεμα: Ο ΠΑΟΚ θα βρει τον δρόμο του προς τον τίτλο!

Ο Δικέφαλος έμεινε αήττητος και αυτό είναι πολύ σημαντικό. Αν αρχίσει η εσωστρέφεια και δεν υπάρχει σωστή αντίδραση μετά απο αυτήν την ισοπαλία, τότε θα είναι σαν να έχει χάσει. Ναι, οι ασπρόμαυροι έδειξαν ξανά αμυντικές αδυναμίες, ναι δέχτηκαν δύο γκολ και κινδύνεψαν να χάσουν δικό τους ματς.

Δείχνουν σημάδια ομάδας που ψάχνεται αλλά και που τις λείπουν οι ηγέτες τους. Πέρσι στο κέντρο είχες Ολιβέιρα, Μαουρίσιο φέτος τις αλλαγές τους. Πέρσι είχες Βιεϊρίνια φέτος δεν έχεις. Επίσης πέρσι είχες έναν Πασχαλάκη, με μεγάλη αυτοπεποίθηση που τα έβγαζε όλα, τώρα δεν δείχνει να βρίσκεται σε φόρμα. Και μέσα σε όλα αυτά έχεις φέτος νέο προπονητή που περνάει νέα πράγματα στην ομάδα και προσπαθεί να μάθει και να τον μάθουν.

Παρόλα αυτά ο ΠΑΟΚ δεν έχασε και είναι πολύ θετικό ότι έδειξε αντίδραση όταν ακόμα και οι οπαδοί του δεν πίστεψαν στην ισοφάριση. Ο πρωταθλητής έδειξε... νεύρο και όταν βρει λύση και γίνει πιο συμπαγής θα μπορέσει να γίνει ξανά άτρωτος.

Ο Φερέιρα θα πρέπει να αποφασίσει τι θα κάνει με τη θέση του τερματοφύλακα και να μπορέσει να δώσει στην ομάδα του αυτό που χρειάζεται για να μη δέχεται γκολ, μέχρι τουλάχιστον τα μἐσα Νοέμβρη. Τότε, θα έχουν επιστρέψει και ο Βιεϊρίνια και ο Μαουρίσιο και θα μιλάμε εντελώς διαφορετικά.

Το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο και το ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό. Ο ΠΑΟΚ θέλει χρόνο, τους δύο ποιοτικούς παίκτες του και να βρει λύση στη θέση του «1῾. Τα άλλα θα έρθουν για μία ομάδα που αρνείται να χάσει και έχει χτιστεί για μεγάλα πράγματα.

Αυτό που είναι σημαντικό να καταλάβουν οι φίλαθλοι είναι πως ο περσινός ΠΑΟΚ δεν είναι η συνέχεια του περσινού. Όποιος περιμένει κάτι τέτοιο θα απογοητευτεί. Μιλάμε για κάτι εντελώς διαφορετικό. Μία νέα σελίδα.

Διαβάστε ακόμη...