Το PAOK TV είναι ένα βήμα μπροστά!

Από thessports.gr: Είναι δεδομένο πως ο ΠΑΟΚ για μια ακόμα φορά πρωτοπορεί στο ελληνικό ποδόσφαιρο με την πρωτοβουλία του να εγκαινιάσει την μέθοδο pay per view μέσω του PAOK TV, όπως επίσης είναι δεδομένο ότι αργά ή γρήγορα οι περισσότεροι θα σπεύσουν να τον... μιμηθούν.
Πηγή: thessports.gr
Το PAOK TV είναι ένα βήμα μπροστά!

Το πρότζεκτ με τα hotspot του PAOK TV άρχισε να παίρνει φόρα και περισσότερα από 50 καταστήματα ανά την Ελλάδα έχουν ήδη πάρει το επαγγελματικό πακέτο και αναμένεται μέχρι και την σέντρα του αγώνα της Κυριακής ο αριθμός να ξεπεράσει κάθε προσδοκία των ανθρώπων του ΠΑΟΚ.

Ειδικά από την στιγμή που από σήμερα οι επιχειρήσεις που ενδιαφέρονται να αποκτήσουν το ετήσιο πακέτο θα μπορούν να το αγοράσουν με δόσεις.

Αυτή η διαδικασία μπορεί να λάβει χώρα μόνο μέσω του PAOK FC Official Store στο γήπεδο της Τούμπας, μια κίνηση που μπορεί να εκτοξεύσει ακόμα περισσότερα τα νούμερα των πωλήσεων.

Όσα μαγαζιά έχουν ήδη αγοράσει το ετήσιο επαγγελματικό πακέτο βρίσκονται σε περίοπτη θέση στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και αυτό θα ισχύει για όσους θα εγγραφούν και κατά την διάρκεια των επόμενων ημερών.

Η "ασπρόμαυρη" ΠΑΕ γνωρίζει ότι αρκετοί θα προσπαθήσουν να "χακάρουν" το PAOK TV και για αυτό θα υπάρχουν κλιμάκια ελέγχου σε όλη την πόλη, αλλά και εκτός αυτής.

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...