«Όταν έχεις στο παιχνίδι στα χέρια σου δεν πρέπει να το χάνεις»

Aπό sdna.gr: Απογοητευμένος με την έκβαση της αναμέτρησης της Ελλάδας με αντίπαλο την Πορτογαλία εμφανίστηκε σε δηλώσεις του ο Ντίμα Φιλίποφ.
Πηγή: sdna.gr
«Όταν έχεις στο παιχνίδι στα χέρια σου δεν πρέπει να το χάνεις»

Ο διεθνής πασαδόρος αναφέρθηκε στην διαφορά που απώλεσε το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα στο δεύτερο σετ, δήλωσε στεναχωρημένος αλλά και περήφανος για την προσπάθεια που έγινε.

Αναλυτικά όσα είπε ο Ντίμα Φιλίποφ:

«Όταν έχεις στο παιχνίδι στα χέρια σου δεν πρέπει να το χάνεις. Δεν ξέρω αν μας έφυγε το μυαλό δεν ξέρω τι έγινε. Κάναμε μια μεγάλη προσπάθεια, αλλά κάναμε πολλά λάθη στο σέρβις, στην επίθεση... Όταν όμως το έχεις το παιχνίδι στα χέρια σου κι έχεις τέτοια διαφορά πρέπει να το παίρνεις και να παίρνει την πρόκριση»

Για το τι έφταιξε μετά τα μισά του β' σετ: «Δεν ξέρω πως φαινόταν απ' έξω, ίσως να ήρθε κάποια κούραση... Εγώ είμαι στεναχωρημένος κι έτσι πρέπει να είναι όλη η ομάδα, γιατί αυτή πρέπει να είναι η νοοτροπία της Εθνικής . Όταν χάνεις πρέπει να στεναχωριέσαι κι όχι να λέμε δεν πειράζει»

Για τις ελπίδες πρόκρισης: «Δεν ξέρω καν τα σενάρια... Μακάρι να γίνει το θαύμα, αν και δεν πιστεύω σε θαύματα αλλά στη δουλειά, στην προσπάθεια, στην οργάνωση. Είμαι στεναχωρημένος αλλά και περήφανος για όλα τα παιδιά και την προσπάθεια που κάναμε. Γι' αυτούς που είμαστε εδώ και όσοι συνεχίσουν μαζί με το νέο αίμα πρέπει να φτιάξουμε μια ομάδα με πνεύμα νικητή».

Διαβάστε ακόμη...