Η στιγμή του Μάτος

Από paok24.com: Με αφορμή σχόλια και όσα έχουν συμβεί στο παρελθόν
Πηγή: paok24.com
Η στιγμή του Μάτος

Σε ένα από τα πολύ ενδιαφέροντα μηνύματα φίλων του PAOK24 διαβάσαμε: «Το πρώτο καιρό του Λουτσέσκου αρκετοί παίκτες έβγαιναν και στήριζαν με δηλώσεις της δουλειά του. Αυτό γιατί δεν γίνεται και τώρα;».

Αρχικά πρέπει να θυμίσουμε ότι αυτό πράγματι συνέβαινε στο διάστημα της πολύ μεγάλης αμφισβήτησης του Ρουμάνου προπονητή, τότε όπου και οι παίκτες επηρεάζονταν από το όλο κλίμα και αντιδρούσαν για να παίξουν τον δικό τους ρόλο ώστε να διαμορφωθεί μία πιο ήπια κατάσταση.

Τέτοιο πράγμα δεν υφίσταται τώρα...

Ένας από τους παίκτες πάντως που τότε είχε πάρει θέση ήταν ο Λέο Μάτος.

Με αφορμή και το τελευταίο ματς στο Περιστέρι, πρέπει να αναδείξουμε και πάλι αυτή τη φωτογραφία και τις στιγμές μετά το 0-2.

Ο Μάτος στον Φερέιρα πήγε, παρά το ότι... πολλοί εκτιμούν και υποστηρίζουν ότι η αλλαγή σχηματισμού που φέρνει τον Βραζιλιάνο μέσα στα τρία στόπερ που ο ΠΑΟΚ εμφανίζει σε φάση ανάπτυξης, αδικεί τις επιθετικές του ικανότητες και ίσως να τον μειώνει.

Αυτή η στιγμή ήταν ιδιαίτερη και αξίζει να την κρατήσουμε, γιατί σαφώς και ο Μάτος είναι πολύ ιδιαίτερος και μία πολύ μεγάλη προσωπικότητα αυτής της ομάδας.

Διαβάστε ακόμη...