Φοβερός ο Βιεϊρίνια!

Από inapok.com:Η μικρού μήκους ταινία που ετοίμασε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ για τον Αντελίνο Βιεϊρίνια προβλήθηκε στο
Πηγή: inpaok.com
Φοβερός ο Βιεϊρίνια!

Youtube και καθήλωσε στις οθόνες τους, τους φίλους του Δικεφάλου σε όλο τον κόσμο.

Ο Πορτογάλος τεχνικός άνοιξε την καρδιά του στην κάμερα των «ασπρόμαυρων» και αποκάλυψε νέες πτυχές του εαυτού του, ενώ μοιράστηκε τις σκέψεις του, με όλους.

Διαβάστε παρακάτω μερικές από τις ατάκες του στην ταινία:

«ΠΑΟΚ σημαίνει όλα. Ήταν η ομάδα που μου έδωσε την ευκαιρία να δείξω το ποδόσφαιρό μου. Ήταν η ομάδα που μου έδωσε την ευκαιρία να δείξω τις ικανότητές μου. Με τον ΠΑΟΚ θέλω να τα κερδίσω όλα».

Παίζω ποδόσφαιρο, από εφτά χρονών. Δεν έχω σκεφτεί τίποτα άλλο πέρα από το ποδόσφαιρο. Ήταν η πρώτη φορά που έφυγα από την χώρα μου και όλα ήταν καινούργια για εμένα. Η αγάπη μου για τον ΠΑΟΚ, δημιουργήθηκε από την πρώτη στιγμή».

Στο σημείο της ταινίας που έβλεπε του βραβεία του είπε:

«Ήταν το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό. Ήταν ότι κερδίσαμε, ότι αφήσαμε πίσω τον Ολυμπιακό, ότι σκόραρα, αλλά και για όσα έγιναν πέρσι, που καταφέραμε να αποδείξουμε ότι είμαστε καλύτεροι.

Με τον Παναιτωλικό ήταν από τα καλύτερα γκολ που έχω βάλει με τον ΠΑΟΚ, δεν ήταν μόνο το γκολ όμως αλλά και η στιγμή, γιατί καταφέραμε να ξεκλειδώσουμε το παιχνίδι.

Είναι τιμή μου να δουλεύω μαζί τους, είναι τιμή μου να γράφω ιστορία μαζί του. Θέλω να τους δείξω τους εκτιμώ. Είναι σημαντικό γιατί σε ψηφίζει ο κόσμος, αλλά αυτό το βραβείο είναι πιο σημαντικό γιατί είναι από τους συμπαίκτες μου».

Για το πρωτάθλημα και τον τραυματισμό του ανέφερε:

«Ο τραυματισμός είναι μια από τις χειρότερες στιγμές, αλλά αυτό που έγινε στο τελευταίο παιχνίδι, άλλαξε τα συναισθήματα μου και βγήκε η χαρά προς τα έξω.

Δεν μου πέρασε από το μυαλό ποτέ ότι θα γίνει κάτι σαν αυτό. Ακούς τον κόσμο και ανατριχιάζεις ο κάθε παίκτης θέλει να ακούει το όνομά του από τον κόσμο, είμαι πολύ τυχερός που έζησα αυτές τις στιγμές.

Μπορεί και μετά από άλλα τόσα χρόνια να μην μπορείς να περιγράψει το συναίσθημα του να σηκώνεις το πρωτάθλημα. Έχουν περάσει όλα αυτά και όπως ήμουν εγώ, ήταν και άλλοι παίκτες. Ο Πέλκας, ο Μαλεζάς, παίκτες που «γεννήθηκαν» σε αυτή την ομάδα. Είναι το καλύτερο συναίσθημα, που μπορεί να έχει ένας ποδοσφαιριστής.

Είναι τόσο ωραία να ξυπνάς κάθε πρωί και να πηγαίνεις να προπονηθείς, με αυτούς τους παίκτες, με αυτά τα παιδιά. Το πιο δυνατό είναι ότι είμαστε σαν οικογένεια. Η αγάπη που δείχνουν σε εμένα είναι δύσκολο να το περιγράψεις με λόγια. Σημαίνει πάρα πολλά για εμένα».

Διαβάστε ακόμη...