ΠΑΟΚ: Συζήτηση για Ατρόμητο και προπόνηση ενόψει Αρη

Απο ethnos.gr: Οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ επιστρέφουν στις προπονήσεις με φόντο την αναμέτρηση με τον Αρη, με το βάρος στα κακώς κείμενα την αναμέτρησης με τον Ατρόμητο
Πηγή: ethnos.gr
ΠΑΟΚ: Συζήτηση για Ατρόμητο και προπόνηση ενόψει Αρη


Σε ρυθμούς ντέρμπι Θεσσαλονίκης μπαίνει από σήμερα ο ΠΑΟΚ, με τον «Διέφαλο του Βορρά»να υποδέχεται την Κυριακή (22/9) τον Αρη στον στάδιο της Τούμπας. Η προετοιμασία για την συγκεκριμένη αναμέτρηση θα ξεκινήσει με την εσωτερική συζήτηση που θα αφορά τον αγώνα με αντίπαλο τον Ατρόμητο στον οποίο οι νταμπλούχοι χρειάστηκαν το γκολ του Χοσέ Κρέσπο στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων, αν και στα μισά του πρώτου ημιχρόνου είχαν στα χέρια τους προβάδισμα δυο τερμάτων.

Η διαχείριση της αναμέτρηση, τα τακτικά λάθη που οδήγησαν στην επιστροφή του Ατρομήτου στην διεκδίκηση της νίκης δεν έχουν περάσει απαρατήρητα από κανέναν. Μπορεί στον ΠΑΟΚ να αισθάνονται υπερήφανοι για την συνέχιση του αήττητου στο πρωτάθλημα, που κρατά από τον Μάρτιο του 2018 και έχει φτάσει στους 38 αγώνες, όμως η αδυναμία διατήρησης απαραβίαστης εστίας, και κυρίως το τρόπος με τον οποίο η ομάδα δέχεται φάσεις, βρίσκεται στο τραπέζι των συζητήσεων προς ανάλυση και διόρθωση.

Για να διαπιστώσει κανείς τις διαφορές των περσινών αμυντικών ικανοτήτων του ΠΑΟΚ σε σχέση με φέτος, αρκεί να δει τα αγωνιστικά λεπτά που πέρασαν πέρυσι μέχρι να δεχθεί ο «Δικέφαλος του Βορρά» το τέταρτο γκολ στο πρωτάθλημα, σε σχέση με φέτος. Την περσινή σεζόν, οι «ασπρόμαυροι» είδαν την εστία τους να παραβιάζεται για τέταρτη φορά, την 10η αγωνιστική, και συγκεκριμένα μετά από 871 αγωνιστικά λεπτά. Φέτος, το τέταρτο γκολ στο πρωτάθλημα, ο ΠΑΟΚ το δέχθηκε στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου της τρίτης αγωνιστικής, μετά από 232 αγωνιστικά λεπτά.

Διαβάστε ακόμη...