Ιωσηφίδης: “Αντικατέστησε επάξια τον Βιεϊρίνια, μπορεί να κάνει μεγάλη καριέρα ο Γιαννούλης”

Απο sfina.gr: Μία εμβληματική μορφή στην θέση του αριστερού μπακ στον ΠΑΟΚ παραμένει ακόμα και σήμερα ο Κώστας Ιωσηφίδης. Τα κολακευτικά λόγια του βετεράνου διεθνή άσου αποτελούν τα σπουδαιότερα "παράσημα" για τον Γιαννούλη. Ο Ιωσηφίδης μας μίλησε για τον Κατερινιώτη μπακ με τα καλύτερα λόγια, αφού ήταν από τους πρώτους που πίστεψαν στο ταλέντο του.
Πηγή: sfina.gr
Ιωσηφίδης: “Αντικατέστησε επάξια τον Βιεϊρίνια, μπορεί να κάνει μεγάλη καριέρα ο Γιαννούλης”

-Κύριε Ιωσηφίδη ποια είναι η γνώμη σας για τον Γιαννούλη;

"Τα είχα πει προ καιρού για τον Γιαννούλη. Είχα πει σε ανύποπτο χρόνο πως ο Γιαννούλης είναι ο παίκτης που μπορεί να κάνει μεγάλη καριέρα στον ΠΑΟΚ. Πριν να γίνει βασικός και πέρυσι που τον είχαμε και δεν έπαιζε, έλεγα ότι είναι σπουδαία κλάση ποδοσφαιριστή.

Είχε παίξει στη Βέροια με τον Γεωργιάδη προπονητή 25 παιχνίδια στη Ά Εθνική και έδειξε ότι έχει όλες τις δυνατότητες να σταθεί άνετα σε υψηλό επίπεδο. Στη συνέχεια πήγε στον Ατρόμητο και το απέδειξε ξανά και μετά επέστρεψε σε εμάς. Είναι ένας αριστερός μπακ ο οποίος έχει όλα εκείνα τα στοιχεία που του δίνουν την δυνατότητα να κάνει καριέρα στον ΠΑΟΚ".

-Ποια μπορείτε να πείτε ότι είναι τα ατού του ως αριστερός μπακ;

"Οι τεχνικές του αρετές είναι τεράστιες, πολύ καλές είναι οι σέντρες του, οι πάσες του, έχει μεγάλη ικανότητα το ένας εναντίον ενός, διαθέτει πολύ καλά στοιχεία".

-Ανταποκρίθηκε και στη βαριά κληρονομία του Βιεϊρίνι. Υπήρχε ερώτημα για το εάν μπορεί να σηκώσει το βάρος της φανέλας του ΠΑΟΚ...

"Βέβαια. Ήταν πολύ δύσκολη η θέση του, γιατί όπως είπες, σε σχέση με τον Βιεϊρίνια έπρεπε να βρεθεί ο αντικαταστάτης του. Και ο Γιαννούλης τον αντικατέστησε επάξια χωρίς αμφισβήτηση".

Διαβάστε ακόμη...