Σαρικόπουλος: «Ο ΠΑΟΚ είναι σε πολύ καλό επίπεδο» (pic & vid)

Από sdna.gr: Για τον νέο ΠΑΟΚ, τους στόχους του, αλλά και τις φιλοδοξίες της ομάδας μίλησε ο Ζήσης Σαρικόπουλος στο πλαίσιο της παρουσίας των παικτών του Δικεφάλου στο περίπτερο της ομάδας στην 84η ΔΕΘ.
Πηγή: sdna.gr
Σαρικόπουλος: «Ο ΠΑΟΚ είναι σε πολύ καλό επίπεδο» (pic & vid)

Αναλυτικά όσα είπε:

Για τις εντυπώσεις του από το περίπτερο του ΠΑΟΚ: «Η διεθνής έκθεση είναι ένα πολύ μεγάλο γεγονός, ένα πολύ ωραίο event... Το περίπτερο είναι πανέμορφο χαιρόμαστε που είμαστε εδώ και βλέπουμε πράγματα αλλά και τον κόσμο της ομάδας που είναι δίπλα μας, είναι ωραία ατμόσφαιρα».

Για την δημιουργία της ομάδας και το δέσιμο της: «Το δέσιμο είναι μια διαδικασία που θα έρθει, σίγουρα μαζευτήκαμε αργά, αλλά ο κόουτς και το προπονητικό επιτελείο κάνουν το καλύτερο δυνατόν για να είμαστε σε καλό επίπεδο, όλοι είμαστε συγκεντρωμένοι, υπάρχει κίνητρο για να παρουσιάσουμε κάτι καλό, θέλουμε να ανταπεξέλθουμε και στην Ελλάδα και στην Ευρώπη... Σίγουρα χρειαζόμαστε χρόνο, και έχουμε δυο βδομάδες με τα φιλικά ώστε να δείξουμε περισσότερα. Είμαστε αισιόδοξοι».

Για την έλευση του στον ΠΑΟΚ: «Οι στόχοι μου είναι να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της... Ο ΠΑΟΚ όσο αργά και να φτιάχτηκε είναι μεγάλη ομάδα, σοβαρή και όλα τα παιδιά το γνωρίζουν αυτό, από εκεί και πέρα αυτό δεν μου ασκεί πίεση, θέλουμε να ανταπεξέλθουμε και να τερματίσουμε όσο το δυνατόν ψηλότερα, αλλά και στο Champions League να κάνουμε ότι μπορούμε... Να δούμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά, και με συγκέντρωση και πάνω από όλα υγεία. Θα πετύχουμε».

Για το πιστοποιητικό που πήρε η ομάδα: «Όπως προείπα η ομάδα όντως άργησε να δραστηριοποιηθεί, αλλά σε μικρό διάστημα έκλεισε το ρόστερ, καθώς ο κόουτς κινήθηκε γρήγορα και έφερε παιδιά που έχουν ποιότητα. Η ομάδα κινείται γρήγορα και αυτό το βλέπουμε και μέσα στο γήπεδο, προπονούμαστε πολύ σκληρά και θέλουμε να καλύψουμε το χαμένο έδαφος».

Για τον ιδιαίτερο ρόλο του: «Μια ομάδα για να πετύχει πρέπει να έχει καλούς γηγενείς παίκτες, και πάνω απ'όλα καλούς χαρακτήρες, είναι δικός μας ρόλος να τους δείξουμε ποια είναι η κατάσταση και να κάνουμε την ομάδα μια οικογένεια».

ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ:

Διαβάστε ακόμη...