Η κίνηση του Γιώργου Σαββίδη και το PAOK Family (pics)

Από paok24.com: Ο νταμπλούχος και αήττητος πρωταθλητής Ελλάδας ΠΑΟΚ, έκανε sold out στα εισιτήρια διαρκείας, αλλά δεν φτάνει μόνο το ποδοσφαιρικό τμήμα, με την οικογένεια του ΠΑΟΚ να πρέπει να αγκαλιάσει όλα τα τμήματα του συλλόγου.
Πηγή: paok24.com
Η κίνηση του Γιώργου Σαββίδη και το PAOK Family (pics)

Άλλοι μεγάλωσαν με τον Κούδα, τον Αποστολίδη και τον Ιωσηφίδη, άλλοι μεγάλωσαν με τον Μάτζικ, τον Μπάνε και τον Κόρφα και άλλοι είχαν ως νεότεροι ινδάλματα τον Γκαρσία, τον Βιεϊρίνια και τον Κλάους. Όλοι όμως μέσα σε αυτά τα χρόνια αγάπησαν το σωματείο με τις αξίες που πρεσβεύει, μένοντας κοντά σε κάθε τμήμα που τους είχε ανάγκη.

Από την γεμάτη Τούμπα στα μεγάλα ποδοσφαιρικά ραντεβού, ή στα sold out των εισιτηρίων διαρκείας, στο γεμάτο Παλέ της δεκαετίας του '90, σε εκτός έδρας εκδρομές για τα final-4 και τους τελικούς στο χάντμπολ, μέχρι και στους γεμάτους τελικούς στο βόλεϊ από 8000 και πλέον οπαδούς στο Παλατάκι. Κάθε τμήμα του συλλόγου επιβάλλεται να στηριχτεί μιας και ο ΠΑΟΚ έχει εκπροσώπηση στην πρώτη κατηγορία σε 9 ομαδικά τμήματα. Το ποδόσφαιρο των ανδρών και των γυναικών, το μπάσκετ των ανδρών και των γυναικών, το βόλεϊ των ανδρών και από φέτος και των γυναικών, το χάντμπολ των ανδρών και των γυναικών, αλλά και το πόλο των ανδρών.

Το πρώτο παράδειγμα το έδειξε ο ίδιος ο γιος του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και μέλος του ΔΣ της ΠΑΕ Γιώργος Σαββίδης. Εκτός από την ΠΑΕ, μέσα από φωτογραφίες του στο instagram ανέβασε τα εισιτήρια διαρκείας και από το τμήμα μπάσκετ και από το τμήμα βόλεϊ της ομάδας, περνώντας και αυτός από την μεριά του την πραγματική διάσταση του PAOK Family και ουσιαστικά τον τρόπο που θα πρέπει να σκέφτεται κάθε οπαδός της ομάδας, ασχέτως με την κατάσταση των τμημάτων και αυτά είναι ικανά να φέρουν τίτλους ή διακρίσεις για τον σύλλογο.

Μεγαλύτερο παράδειγμα από αυτό της ΚΑΕ ΠΑΟΚ άλλωστε δεν υπάρχει. Ένα από τα ιστορικότερα τμήματα του συλλόγου, με μεγάλες επιτυχίες σε ελληνικό και διεθνές επίπεδο στο παρελθόν σε μία άσχημη στιγμή της ιστορίας του οικονομικά βλέπει οπαδούς από όλο τον κόσμο να στηρίζουν με την μαζική αγορά διαρκείας την φετινή προσπάθεια, ώστε να μην έχουν και πάλι τα περσινά προβλήματα στις πληρωμές.

Ας ελπίσουμε ότι μέσα στα επόμενα χρόνια θα μεγαλώσει κι άλλο το ΠΑΟΚτσήδικο φρόνιμα που πάντα σε συσχέτιση με την οικονομική κατάσταση της ελληνικής κοινωνίας θα μπορέσει να αποτελέσει μία βάση στήριξης σε όλα τα τμήματα του ΑΣ ΠΑΟΚ.

 

Διαβάστε ακόμη...