Μπράνταριτς : “Κορυφαία επιλογή για μένα ο ΠΑΟΚ, αλλά…”

Από thessports.gr: Συνέντευξη σε ιστοσελίδα της Κροατίας παραχώρησε ο Φίλιπ Μπράνταριτς, μετά τον δανεισμό του στην Χάιντουκ, εξηγώντας τους λόγους για τους οποίους «ναυάγησε» η μεταγραφή του στον ΠΑΟΚ.
Πηγή: thessports.gr
Μπράνταριτς : “Κορυφαία επιλογή για μένα ο ΠΑΟΚ, αλλά…”

Ο Κροάτης χαφ, σημείωσε ότι ο Δικέφαλος ήταν μια top επιλογή για τον ίδιο, αλλά ο πρόεδρος της Κάλιαρι ήταν ανένδοτος στο ενδεχόμενο πώλησής του, κάτι που ουσιαστικά «ναυάγησε» της επαφές με τον Δικέφαλο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Κροάτη μέσου :

«Είχα μία προσφορά από τον ΠΑΟΚ, ήταν μια κορυφαία επιλογή για μένα. Ωστόσο, ο πρόεδρος της Κάλιαρι μου είπε πως δεν υπάρχει καμία περίπτωση να με πουλήσει. Στη συνέχεια, τόνισε κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας πως ήμουν σημαντικός παίκτης για την Κάλιαρι.

Μετά από επτά ημέρες, άρχισε και πάλι η ιστορία με την επιστροφή του Ναϊνγκολάν, ο οποίος έψαχνε να αγωνιστεί ως εξάρι. Εκείνη τη στιγμή κατάλαβα πως δεν θα βρισκόμουν στο προσκήνιο, αλλά στον πάγκο. Ήθελα να παίζω, είναι το πιο σημαντικό πράγμα για εμένα.

Στη συνέχεια υπήρξαν πολλά κλαμπ που ενδιαφέρθηκαν για εμένα και πολλές επιλογές. Τελικά, προέκυψε μία πρόταση από την Χετάφε, όταν ήμουν 100% σίγουρος πως ήθελα να πάω στη Χάιντουκ. Αυτό το γεγονός μου προκάλεσε μία μικρή έκπληξη, ειδικά από τη στιγμή που η Κάλιαρι με πίεσε πολύ για να πάω στη Χετάφε. Ευτυχώς, δόξα τω Θεό, όλα έγιναν όπως τα ήθελα».

Διαβάστε ακόμη...