Η προσωπικότητα του Ίβιτς, τα δώρα του Λουτσέσκου και η νέα αρχή του Αμπέλ

Από sfina.gr: Στις κατ΄ ιδίαν συζητήσεις με τους παίκτες ο Αμπέλ Φερέιρα προσπαθεί να βρει το "κουμπί" του καθένα.
Πηγή: sfina.gr
Η προσωπικότητα του Ίβιτς, τα δώρα του Λουτσέσκου και η νέα αρχή του Αμπέλ

Την εξαιρετική ανθρώπινη σχέση που είχε χτίσει με τους παίκτες ο Βλάνταν Ίβιτς και ο Ραζβάν Λουτσέσκου προσπαθεί να δομήσει και ο Φερέιρα με την ευκαιρία διακοπής του πρωταθλήματος.

Ο Ίβιτς τους είχε κερδίσει με την ισχυρή προσωπικότητα και την σοβαρότητά του, ενώ ο Λουτσέσκου ασχολούνταν αμέτρητες ώρες μαζί τους, μελετούσε τον χαρακτήρα τους και είχε εφεύρει ανάμεσα στα άλλα έναν πρωτότυπο τρόπο για να τους δίνει στους αγώνες έξτρα κίνητρα.

Σε κάθε ματς επέλεγε κάποιους εκ περιτροπής, τους έθετε στόχους και σε περίπτωση επίτευξής τους, τους υπόσχονταν προσωπικά συμβολικά δώρα. Είναι ενδεικτικό ότι στην αποστολή του τελικού του κυπέλλου πέρυσι, τον είχε ρωτήσει ο Βαρέλα, από πού αγόρασε το ρολόι του, γιατί του άρεσε και ο Ρουμάνος τεχνικός μη χάνοντας την ευκαιρία, του απάντησε ότι θα του το χαρίσει εάν ο ΠΑΟΚ πάρει το κύπελλο, όπως κι έγινε.

Ο Φερέιρα δεν ήξερε και από πριν τους παίκτες του ΠΑΟΚ. Χρειάζεται την πίστωση χρόνου που είχαν οι προκάτοχοί του για να κριθεί και στην ψυχολογία των αποδυτηρίων που "βγαίνει" στην απόδοση της ομάδας μέσα στο γήπεδο.

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ:

Διαβάστε ακόμη...