Στις δέκα πιο «value for money» μεταγραφές του Κουλούρη (pic)

Από sdna.gr: Στην πρώτη δεκάδα των... value for money μεταγραφών, έχει μπει ο Ευθύμης Κουλούρης, ο οποίος πήρε μεταγραφή από τον ΠΑΟΚ στην Τουλούζ και έχει ξεκινήσει εντυπωσιακά τη σεζόν.
Πηγή: sdna.gr
Στις δέκα πιο «value for money» μεταγραφές του Κουλούρη (pic)

OΕυθύμης Κουλούρης πήρε μεταγραφή το καλοκαίρι από τον ΠΑΟΚ στην Τουλούζ και έχει ξεκινήσει εκπληκτικά τη σεζόν, έχοντας σε πέντε ματς δύο τέρματα και μία ασίστ.

Οι επιδόσεις του Έλληνα ποδοσφαιριστή, έχουν τραβήξει τα βλέμματα, με την πασίγνωστη αγγλική εφημερίδα «Guardian», να φτιάχνει μία λίστα με τις δέκα πιο «value for money» μεταγραφές του καλοκαιριού, εστιάζοντας και στην περίπτωση του Κουλούρη.

Συγκεκριμένα, ο 23χρονος φορ βρίσκεται σε αυτή την ξεχωριστή λίστα, με το δημοσίευμα να αναφέρει μεταξύ άλλων: «Ο 23χρονος, ο οποίος αποκαλείται ο "Έλληνας Μπενζεμά" ξεκίνησε πολύ καλά στην Γαλλία, σκόραρε στο ντεμπούτο του και πέτυχε ένα αξιοσημείωτο γκολ κόντρα στην Αμιάν», αναφέροντας παράλληλα και την περσινή του εντυπωσιακή σεζόν.

Ο Ναμπί Φεκίρ βρίσκεται στην πρώτη θέση μετά τη μεταγραφή του στη Μπέτις, ενώ οι Ντόλμπεργκ και Νταρμιάν βρίσκονται πάνω από τον Ευθύμη Κουλούρη στη σχετική λίστα.

Διαβάστε ακόμη...