Θα επιμείνει στο 4-4-2 ο Φερέιρα, πιστεύει στο πλάνο του

Από sfina.gr: Παρά τις επιφυλάξεις και τους προβληματισμούς για την σκοπιμότητα διατήρησης του νέου σχηματισμού ο Αμπέλ Φερέιρα είναι αποφασισμένος να επιμείνει στο 4-4-2 αναλαμβάνοντας το ρίσκο με οποιοδήποτε πιθανό κόστος.
Πηγή: sfina.gr
Θα επιμείνει στο 4-4-2 ο Φερέιρα, πιστεύει στο πλάνο του

Ο Πορτογάλος κόουτς πιστεύει στο πλάνο του και θεωρεί ότι έχει τους παίκτες που καλύπτουν τα απαιτούμενα χαρακτηριστικά για να το εφαρμόσει. Αυτό έχει μεταφέρει στις συζητήσεις του με τους διοικούντες και με τους συνεργάτες του.

Είναι κάθετος και δεν κάνει πίσω.

Νιώθει βέβαιος πως θα δικαιωθεί εκ των αποτελεσμάτων και έχει ζητήσει απλά χρόνο για να εμπεδώσουν οι παίκτες πλήρως το σύστημά του και την φιλοσοφία του, κάτι, που όπως λέει και ο ίδιος στις κατ΄ ιδίαν συζητήσεις του, είναι αδύνατο να συμβεί μέσα σε μόλις δύο μήνες.

Προς αυτή την κατεύθυνση θεωρεί ευεργετική την διακοπή του πρωταθλήματος και είναι πεπεισμένος πως με την επανέναρξη στον αγώνα του Περιστερίου η ομάδα θα παρουσιασθεί μεταμορφωμένη προς το καλύτερο, θυμίζοντας τον περσινό καλό εαυτό της και την εικόνα της στην ρεβάνς με τον Άγιαξ.

Διαβάστε ακόμη...