Από... ωραίος, μοιραίος!

Από paok24.com"Παιχνίδι απίστευτων συγκινήσεων ανάμεσα σε Καϊσέρισπορ και Γαλατασαράϊ.
Πηγή: paok24.com
Από... ωραίος, μοιραίος!

Σε μία αναμέτρηση που είχε έντεκα κίτρινες κάρτες και τέσσερις αποβολές, η Γαλατασαράϊ κατάφερε να επικρατήσει στην έδρα της Καϊσέρισπορ με 3-2 για την τρίτη αγωνιστική του τουρκικού πρωταθλήματος.

Το παιχνίδι ξεκίνησε ιδανικά για την Καϊσέρισπορ με τον Πέδρο Ενρίκε να «καρφώνει» την Γαλατασαράϊ στο 37ο λεπτό και να βάζει μπροστά στο σκορ την ομάδα του.

Στο 65' η Καϊσέρισπορ έμεινε με δέκα παίκτες μετά την αποβολή του Αμπτενούρ με δεύτερη κίτρινη κάρτα, με τον Μπελχαντά να ισοφαρίζει με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι για τη Γαλατασαράϊ.

Ο Ενρίκε έγινε μοιραίος για την ομάδα του, αφού σε διάστημα τεσσάρων λεπτών (70' και 74') δέχτηκε δύο κίτρινες κάρτες με αποτέλεσμα να αποβληθεί και η Γαλατασαράϊ να εκμεταλλευτεί το αριθμητικό της πλεονέκτημα φτάνοντας στην ανατροπή του σκορ με τον Μπάμπελ στο 87'

Οι γηπεδούχοι δεν είχαν πει την τελευταία τους λέξη και με γκολ του Μπουλούτ στο 90' ισοφάρισαν σε 2-2, με τη Γαλατασαράϊ να μένει και αυτή με παίκτη λιγότερο, μετά την αποβολή του Μορ.

Και όμως το παιχνίδι είχε και άλλες συγκινήσεις, αφού ο Μπουλούτ αποβλήθηκε και αυτός με δεύτερη κίτρινη κάρτα αφήνοντας την ομάδα του με εννιά παίκτες!

Τελικά, η Γαλατασαράϊ ήταν αυτή που πήρε τη νίκη με γκολ του Μπουγιούκ στις καθυστερήσεις διαμορφώνοντας το τελικό 2-3.

Διαβάστε ακόμη...