Φερέιρα: «Να κάνουμε τον κόσμο περήφανο» (vid)

Από sdna.gr: Ο Αμπέλ Φερέιρα μίλησε για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Super League αλλά και για την καινοτόμα ιδέα του Δικεφάλου με το PAOK TV, τονίζοντας πως η ομάδα του θα κάνει τα πάντα για αισθανθούν περήφανοι οι φίλοι της ΠΑΟΚ.
Πηγή: sdna.gr
Φερέιρα: «Να κάνουμε τον κόσμο περήφανο» (vid)

Ο ΠΑΟΚ ξεκινάει τις υποχρεώσεις του για το πρωτάθλημα της Super League υποδεχόμενος τον Παναιτωλικό στις 20:00. O τεχνικός του Δικεφάλου Αμπέλ Φερέιρα, μίλησε για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος αλλά και για την πρωτοποριακή ιδέα των «ασπρόμαυρων» με το PAOK TV.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην κάμερα του PAOKTV:

«Εμείς θα έχουμε ένα γεμάτο γήπεδο και αυτοί που δεν θα μπορέσουν να έρθουν. Θα έχουν την ευκαιρία να δουν τον αγώνα μέσω μια μεγάλης καινοτομίας, που έχει ήδη αποσπάσει θετικά σχόλια.

Το PAOKTV που όπως έχω μάθει έχει μεγάλη έχει μεγάλη απήχηση, πράγμα που αποδεικνύει το πάθος του κόσμου για την ομάδα. Εμείς από την πλευρά μας θα προσπαθήσουμε να κάνουμε τους φιλάθλους μας να νιώσουν υπερηφάνεια για την ομάδα, για τη θέληση μας για νίκη.

Γιατί πάνω απ'όλα για αυτούς παίζουμε για αυτούς τρέχουμε και για αυτούς δίνουμε τον καλύτερο μας εαυτό. Γι' αυτούς που μας βλέπουν είτε από το γήπεδο είτε από το σπίτι τους».

Διαβάστε ακόμη...