«Ήταν μια… τρέλα στην Τούμπα, ακόμα το θυμάμαι»

Από thessports.gr: Ο Άγιαξ αντιμετωπίζει τον ΑΠΟΕΛ απόψε (20/8) το βράδυ στο πλαίσιο των play-offs του Champions League, καθώς με τη βοήθεια του Άγγλου διαιτητή Κρεγκ Πόουσον απέκλεισε τον ΠΑΟΚ.
Πηγή: thessports.gr
«Ήταν μια… τρέλα στην Τούμπα, ακόμα το θυμάμαι»

Ο Εγιόνγκ Ενόχ, ο οποίος στο παρελθόν αγωνίστηκε στον «Αίαντα» και μάλιστα ήταν βασικός στα δύο ματς με τον Δικέφαλο το 2010, πλέον αγωνίζεται στον Ολυμπιακό Λευκωσίας, μίλησε για τις αναμετρήσεις του Άγιαξ με τον ΑΠΟΕΛ και τόνισε ότι ο ΠΑΟΚ είναι καλύτερη ομάδα από τους Κύπριους.

Αρχικά τόνισε: «Νομίζω ότι ο Άγιαξ πέρασε πολύ πιο δύσκολες στιγμές στους αγώνες με τον ΠΑΟΚ. Ο ΠΑΟΚ είναι μία καλή ομάδα, με έμπειρους παίκτες που διαθέτουν πολύ καλά στοιχεία, σε σχέση με αυτούς του ΑΠΟΕΛ και στάθηκε και τακτικά πολύ καλά κόντρα στον Άγιαξ».

Ακόμη επισήμανε: «Είδα τους αγώνες του Άγιαξ με τον ΠΑΟΚ και σίγουρα ήταν πιο δύσκολοι. Ο ΠΑΟΚ είναι καλύτερη ομάδα από τον ΑΠΟΕΛ. Πέρυσι έπαιξα κόντρα στον ΑΠΟΕΛ και έχω παίξει και στην έδρα του ΠΑΟΚ ως αντίπαλος. Υπάρχει μεγάλη διαφορά μεταξύ των οπαδών των δύο ομάδων. Ακόμη θυμάμαι τις αντιδράσεις των οπαδών του ΠΑΟΚ σαν χθες, ήταν μία τρέλα! Αν συγκρίνεις την ατμόσφαιρα στην Τούμπα, με την έδρα του ΑΠΟΕΛ, θα δεις ότι τα πράγματα στην Κύπρο δεν είναι τόσο δύσκολα...».

Διαβάστε ακόμη...