Γκρέντελ στο ThesSports: «Φαβορί ο ΠΑΟΚ, έχει παίκτες με εμπειρία»

Στο ThesSports και τον Τηλέμαχο Περτσινίδη μίλησε ο αρχηγός της Σπάρτακ Τρνάβα και πρώην παίκτης της Σλόβαν Μπρατισλάβας, Έρικ Γκρέντελ.
Πηγή: thessports.gr
Γκρέντελ στο ThesSports: «Φαβορί ο ΠΑΟΚ, έχει παίκτες με εμπειρία»

Ο 30χρονος χαφ σκιαγράφησε το αγωνιστικό προφίλ της επερχόμενης αντιπάλου του ΠΑΟΚ, αναφέρθηκε στις αδυναμίες και τα δυνατά της σημεία, ενώ τέλος ευχήθηκε και στον καλό του φίλο, Μίροσλαβ Στοχ.

Αρχικά τόνισε:

«Η Σλόβαν στο πρωτάθλημα, αρέσκεται στο να παίζει κυρίαρχο ποδόσφαιρο. Είναι η ομάδα που έχει την κατοχή και κυριαρχεί στον αγωνιστικό χώρο έχοντας την πρωτοβουλία των κινήσεων, ενώ σκοράρει αρκετά γκολ σουτάροντας αρκετά.»

-Ποιοι είναι οι καλύτεροι παίκτες της Σλόβαν αυτή την στιγμή;

«Πιστεύω πως οι καλύτεροί της παίκτες αυτή τη στιγμή είναι ο τερματοφύλακας, Ντόμινικ Γκρέιφ, ο στόπερ Μιέντι Αμπένα και ο Χόλμαν, ο οποίος είναι ο ποιοτικότερος ποδοσφαιριστής στο ρόστερ. Είναι ο άνθρωπος που μπορεί να επηρεάσει περισσότερο από τον καθένα τα παιχνίδια της Σλόβαν. Ξέρει να πασάρει και να σουτάρει εξαιρετικά, είναι ο εγκέφαλος της ομάδας»

-Είναι το φαβορί ο ΠΑΟΚ κόντρα στην Σλόβαν;

«Τυπικά, ο ΠΑΟΚ είναι το φαβορί. Είναι καλύτερη ομάδα στα χαρτιά, ωστόσο μέσα στο γήπεδο αυτά δεν ισχύουν. Εκεί θα κριθούν όλα.»
Ο Έρικ Γκρεντέλ με την φανέλα της Σλόβαν, στην οποία αγωνίστηκε από το 2009 ως το 2014

-Που πιστεύεις υπερτερεί ο ΠΑΟΚ;

«Στο γεγονός πως διαθέτει στο ρόστερ του παίκτες με ευρωπαϊκή εμπειρία, κάτι που δεν έχει αντίθετα η Σλόβαν.»

-Ποιο είναι το αδύναμο σημείο της Σλόβαν και ποιο το δυνατό;

«Κατά την γνώμη μου, σίγουρα ένα από τα πιο αδύναμα σημεία της είναι το γεγονός πως οι εξτρέμ δεν βοηθούν στην άμυνα. Έτσι υπάρχει μεγάλο κενό όταν αμύνεται και είναι εύκολο για την άλλη ομάδα να σκοράρει, αν εκμεταλλευτεί καλά το γεγονός αυτό.

Όσον αφορά το μεγάλο «όπλο» της, είναι πως έχει ταχύτατους εξτρέμ οι οποίοι αν τροφοδοτήσουν σωστά τον Σπόραρ, τον καλύτερο επιθετικό του πρωταθλήματος, τότε μπορούν να δημιουργήσουν πολλά προβλήματα στην αντίπαλη ομάδα.»

-Θα ήθελες να στείλεις κάποια ευχή στον φίλο σου, Μίροσλαβ Στοχ;

«Θα του ευχηθώ να έχει μια καλή σεζόν με τον ΠΑΟΚ, με πολλά γκολ και ασίστ και να μπορέσει να βοηθήσει την ομάδα να φτάσει στους στόχους της.»

Διαβάστε ακόμη...