Έβγαλε στη σέντρα τον Ουάρντα!

Από inpaok.com:Ο παγκοσμίου βεληνεκούς αστέρας της Λίβερπουλ και της εθνικής Αιγύπτου, Μοχάμεντ Σαλάχ σε δηλώσεις του στο CNN αναφέρθηκε και στον Αμρ Ουάρντα.
Πηγή: inpaok.com
Έβγαλε στη σέντρα τον Ουάρντα!

Ο σταρ της ομάδας από την Αγγλία έβγαλε στη... σέντρα τον συμπατριώτη του, λέγοντας πως χρειάζεται θεραπεία ή αποτοξίνωση!

Αναλυτικά όσα είπε:

«Ο Ουάρντα χρειάζεται θεραπεία ή αποτοξίνωση, προκειμένου να είναι σίγουρο πως μην συμβεί ξανά κάτι τέτοιο», είπε ο Σαλάχ αναφερόμενος στην σεξουαλική παρενόχληση που φέρεται να έκανε ο Αμρ Ουάρντα σε γυναίκα, μέσω των social media.

Για τα όσα ακούστηκαν για τον ρόλο που έπαιξε για την επιστροφή του συμπατριώτη του στην εθνική:

«Δεν είχα κανένα ρόλο στην επιστροφή του Αμρ Ουάρντα στην ομάδα. Δεν είμαι ο ηγέτης της ομάδας ή ο προπονητής, πιστέψτε με, δεν είμαι τόσο δυνατός για να αλλάζω πράγματα».

Τέλος έστειλε και το δικό του μήνυμα για τον τρόπο αντιμετώπισης των γυναικών:

«Οι γυναίκες πρέπει να αντιμετωπίζονται με τον απαραίτητο σεβασμό. Το όχι, σημαίνει όχι. Επίσης, οι γυναίκες έχουν το δικαίωμα να μιλάνε για ο,τιδήποτε δεν τους αρέσει. Μιλάω για τον εαυτό μου, θέλω όταν η κόρη μου έχει ένα πρόβλημα, να μπορεί να αισθάνεται ελεύθερη να έρθει και να μου μιλήσει. Δεν πρέπει οι γυναίκες να φοβούνται κανέναν και τίποτα, αυτό πρέπει να το διορθώσουμε!»

Διαβάστε ακόμη...