«Στόχος του ΠΑΟΚ ο πρωταθλητισμός»

Από sdna.gr: Η ομάδα βόλεϊ του ΠΑΟΚ πραγματοποίησε την πρώτη της προπόνηση για τη νέα σεζόν, με τον αρχηγό του Δικεφάλου, Θάνο Τερζή να τονίζει ότι ο μεγάλος στόχος είναι η επιστροφή στην κορυφή του πρωταθλήματος της Volley League.
Πηγή: sdna.gr
«Στόχος του ΠΑΟΚ ο πρωταθλητισμός»

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

«Ο στόχος και πάλι φέτος είναι ο πρωταθλητισμός. Ο ΠΑΟΚ έκανε ένα αξιόμαχο σύνολο. Το πρώτο που θέλουμε είναι να έχουμε όλοι υγεία και να τελειώσουμε το στάδιο της προετοιμασίας υγιείς.

Για μένα ο ΠΑΟΚ είναι ένα γνώριμο περιβάλλον, έχω ζήσει πολλές στιγμές με την ομάδα, με την κατάκτηση τίτλων. Ο στόχος της ομάδας είναι η επιστροφή στην κορυφή του πρωταθλήματος και από σήμερα ξεκινάμε την προσπάθεια.

Ο κόσμος του ΠΑΟΚ στηρίζει το τμήμα όλα αυτά τα χρόνια και τον θέλουμε και φέτος να είναι δίπλα μας.

Η ομάδα έχει βελτιωθεί, η παραμονή του Γιούρι Φιλίποφ είναι σημαντική, γιατί με την έλευση του άλλαξε την ομάδα και θα δουλέψει ξανά από την αρχή και θα μοντάρει την ομάδα με τις επιλογές παικτών που έχει κάνει. Η ομάδα έχει φτιαχτεί για να πετύχει τους στόχους της.

ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός θα είναι και πάλι εκ των πρωταγωνιστών αλλά είναι ευχάριστο για εμένα που ο Παναθηναϊκός έχει χτίσει μια καλή ομάδα και αυτός».

Διαβάστε ακόμη...