«Θετικό να έχεις από την αρχή την ευθύνη»

Από paok24.com: Για το πως θα κυλήσει η προετοιμασία του ΠΑΟΚ, μίλησε ο Γιούρι Φιλίποφ στο περιθώριο της πρώτης συγκέντρωσης της ομάδας για τη φετινή σεζόν.
Πηγή: paok24.com
«Θετικό να έχεις από την αρχή την ευθύνη»

Ο προπονητής του Δικεφάλου, τόνισε χαρακτηριστικά:

Για το πως θα κυλήσει η προετοιμασία: "Όλοι περίμεναν αυτή τη μέρα, τα παιδιά επέστρεψαν ξεκούραστα με όρεξη. Τις πρώτες ημέρες θα δουλέψουμε στη φυσική κατάσταση και μετά τις 2 Σεπτεμβρίου θα μπούμε στο γήπεδο.

Στις 27-29 Σεπτεμβρίου προγραμματίζουμε το πρώτο τουρνουά, ενώ τότε αναμένεται να επιστρέψουν και τα παιδιά από τις εθνικές τους. Θα έχουν φυσικά μια εβδομάδα άδεια να ξεκουραστούν και να καθαρίσουν το μυαλό τους και στη συνέχεια θα ενσωματωθούν στην ομάδα και θα δώσουμε άλλα δύο με τρία φιλικά με τη Νεφτοχιμίκ και θα περιμένουμε πότε θα ξεκινήσει το πρωτάθλημα".

Για το πως αισθάνεται ο ίδιος που βρίσκεται στον πάγκο του ΠΑΟΚ από το ξεκίνημα της χρονιάς: "Είναι θετικό να ξεκινάς από την αρχή και να έχεις την ευθύνη για την προετοιμασία της ομάδας. Υπάρχουν βέβαια πολλά νέα πρόσωπα".

Για το βάρος που ρίχνει φέτος ο ΠΑΟΚ στα τμήματα υποδομής: "Το σημαντικότερο πράγμα που έγινε φέτος ήταν η επένδυση που γίνεται στα τμήματα υποδομής. Είναι πάρα πολύ σημαντικό για το μέλλον του ΠΑΟΚ αλλά και του ελληνικού βόλεϊ να ξεκινάνε τα παιδιά από μικρά στο άθλημα και να κάνουν σταδιακά βήματα".

Για το φετινό πρωτάθλημα: "Πάλι ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός θα είναι οι δύο ομάδες που θα πρωταγωνιστήσουν, όμως και ο Παναθηναϊκός πήρε καλούς παίκτες. Όταν παίξουν όμως όλες οι ομάδες τότε θα δούμε την εικόνα που έχουν".

Διαβάστε ακόμη...