«Θα ματώσουμε για την φανέλα!»

Από inpaok.com: Ο πρώτος σκόρερ στην ιστορία του τμήματος χάντμπολ του ΠΑΟΚ, Απόστολος Παλάσκας, μίλησε αποκλειστικά στο INPAOK, για την ανανέωση της συνεργασίας για ακόμη ένα χρόνο με τον Δικέφαλο,
Πηγή: inpaok.com
«Θα ματώσουμε για την φανέλα!»

για τους στόχους της νέας σεζόν και το γεγονός πως την περσινή σεζόν η ομάδα βγήκε τέταρτη στο πρωτάθλημα. Για την αλλαγή του προπονητή, για το αν έχει στόχο τα... 2000 γκολ, ενώ έστειλε το δικό του μήνυμα στον κόσμο των «ασπρόμαυρων».

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για την ανανέωση της συνεργασίας:

«Όπως δήλωσα ήδη η ανανέωση αποτελεί μονόδρομο για μένα πλέον αφού έχω αποφασίσει να περάσω την καριέρα μου στην ομάδα που αγαπώ και είναι η δεύτερη οικογένεια μου, έτσι λοιπόν δεν είχα να σκεφτώ ιδιαίτερα κάτι, παρά μόνο να αισθάνομαι χαρά και τιμή».

Για τους στόχους της νέας σεζόν και αν οι παίκτες πείσμωσαν με το γεγονός πως ο ΠΑΟΚ βγήκε τέταρτος την περσινή σεζόν:

«Κανένας μας δεν αισθάνεται καλά με την κατάκτηση της 4ης θέσης πέρσι και σαφώς δεν αποτελεί δικαιολογία οι πολλοί τραυματισμοί στα play-off, αλλά πραγματικά πιστεύω ότι το αποτέλεσμα θα ήταν διαφορετικό. Είμαστε όλοι αθλητές που έχουμε κατακτήσει τίτλους και σίγουρα αυτό μας πεισμώνει και θέλουμε να έχουμε ένα καλύτερο αποτέλεσμα φέτος και να βρισκόμαστε στην διεκδίκηση των τίτλων. Γνωρίζουμε ότι έχουμε να αντιμετωπίσουμε πολύ δυνατές ομάδες και είμαστε ρεαλιστές, αλλά θεωρώ ότι θα κάνουμε τα πάντα σαν ομάδα για να φτάσουμε τον ΠΑΟΚ εκεί που πρέπει να βρίσκεται».

Για την αλλαγή προπονητή και το σχόλιό του για τον νέο κόουτς:

«Καταρχάς θέλω να ευχηθώ καλή συνέχεια στον κ. Σειρεκίδη και καλή επιτυχία στον κ. Παπαβασίλη στον καινούργιο του ρόλο καθώς και στον Γιώργο Μαστορογιάννη που θα βοηθάει και αυτός με τον δικό του τρόπο. Θεωρώ ότι ο νέος κόουτς γνωρίζει την ομάδα καλά και τι μπορούν να κάνουν οι αθλητές. Έχει εμπειρία στο άθλημα και μια διαφορετική φιλοσοφία στον τρόπο παιχνιδιού και νομίζω ότι φέτος η ομάδα θα έχει καινούργια στοιχεία στο παιχνίδι της και θα κάνει ένα νέο ξεκίνημα που μόνο θετικά αποτελέσματα μπορεί να έχει. Υπάρχει μεγάλη πίστη στο πλάνο αυτό και όλοι οι αθλητές είμαστε έτοιμοι να στηρίξουμε αυτή την προσπάθεια με κάθε τρόπο».

Για το αν είναι στόχος τα 2000 γκολ:

«Για μένα αποτελεί τιμή να έχω πετύχει όλα αυτά τα γκολ με την ασπρόμαυρη φανέλα και να είμαι ο πρώτος σκόρερ στην ιστορία αυτού του συλλόγου. Δεν ξέρω για τα 2000 γκολ αλλά σίγουρα θα προσπαθήσω να βοηθάω την ομάδα με τον ρόλο αυτόν που έχω στο παιχνίδι. Εύχομαι να είμαι υγιείς και εγώ και οι συμπαίκτες μου, να μπορέσω να παίξω για πολλά χρόνια και να κατακτήσω όσους περισσότερους τίτλους γίνεται. Αν μέσα σ όλα αυτά έρθουν και τα γκολ σίγουρα θα είναι το ιδανικό για εμένα, αλλά όταν φτάσει η μέρα που θα σταματήσω το χάντμπολ, θέλω πρώτα να έχω γράψει το όνομα μου δίπλα στους τίτλους της ομάδας».

Τέλος, ο Απόστολος Παλάσκας έστειλε το δικό του μήνυμα στον κόσμο του ΠΑΟΚ:

«Αυτό που θέλω να πω στον κόσμο είναι ότι γνωρίζουμε πως θέλουν να βλέπουν τον ΠΑΟΚ να σηκώνει τίτλους, γιατί αυτό το τμήμα τους έμαθε να πρωταγωνιστεί για πολλά χρόνια και εμείς θέλουμε το ίδιο πολύ περισσότερο. Δεν μπορώ να υποσχεθώ πως θα γίνει αυτό, αλλά μπορώ να πω με σιγουριά πως όλοι μας θα... ματώσουμε για αυτήν την φανέλα και θα κάνουμε ότι περνάει από το χέρι μας για να πάμε την ομάδα όσο ψηλότερα γίνεται. Για εμάς που έχουμε ζήσει τόσες μεγάλες στιγμές μαζί τους δεν υπάρχει πιο ωραίο συναίσθημα από το να τους κάνουμε χαρούμενους και τους θέλουμε δίπλα μας σε αυτήν την καινούργια προσπάθεια καθώς η αύρα και η ενέργεια που μας δίνουν μπορούν να μας ωθήσουν να κάνουμε τα πάντα».

Διαβάστε ακόμη...