«Ο Κουλούρης θα λατρευτεί στη Τουλούζ»

Από sdna.gr : Το SDNA βρίσκεται στην Τουλούζη και συνάντησε τον αρχηγό της τοπικής ομάδας, Μαξ Γκραντέλ, που μίλησε για τον Ευθύμη Κουλούρη.
Πηγή: sdna.gr
«Ο Κουλούρης θα λατρευτεί στη Τουλούζ»

Μετά το τέλος της σημερινής πρωινής προπόνησης ο Μαξ Γκραντέλ, μίλησε στα ΜΜΕ που ασχολούνται με το ρεπορτάζ της Τουλούζ στην καθιερωμένη συνέντευξη τύπου πριν τον αυριανό αγώνα με τη Ντιζόν.

Το SDNA το μοναδικό ελληνικό μέσο που βρίσκεται εδώ και ημέρες στη Γαλλία συνομίλησε με τον Ιβοριανό μεσοεπιθετικό άσο της ομάδας του Αλέν Καζανοβά και μίλησε για τον Ευθύμη Κουλούρη που ξεκίνησε τη χρονιά με γκολ.

Αρχικά, αφού χαμογέλασε όταν άκουσε πως είμαστε από την Ελλάδα, είπε: «Χαίρομαι πολύ που ο Ευθύμης ξεκίνησε τη σεζόν με γκολ. Εμείς που παίζουμε στα πλάγια της επίθεσης, προσπαθούμε συνεχώς να «ταίζουμε» το παιχνίδι του. Ο Ευθύμης είναι ένας έξυπνος επιθετικός, που ξέρει να κινείται μέσα στην περιοχή και έχει την αίσθηση του γκολ».

Πρόσθεσε: «Μιλάμε πολύ μαζί του, προσπαθούμε να τον βάλουμε στο κλίμα της χώρας και της ομάδας. Δεν έχει όμως πρόβλημα, είναι άριστος επαγγελματίας και πιστεύω πως θα μας λύσει ένα βασικό πρόβλημα που είχαμε πέρυσι, αυτό στο γκολ».

Κλείνοντας τη μίνι κουβέντα που είχαμε με τον 31χρονο άσο που αποτελεί τον αγαπημένο παίκτης της εξέδρας, είπε: «Είναι ο πρώτος Ελληνας συμπαίκτης μου, εκτός από εξαιρετικός ποδοσφαιριστής, είναι και καλός άνθρωπος και πιστεύω πως στο τέλος της χρονιάς θα είναι ο αγαπημένος παίκτης των οπαδών μας».

ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ

 

Διαβάστε ακόμη...