«Δεν σκεφτόμαστε ακόμη τον ΠΑΟΚ»

Από paok24.com:Προέχει το ματς με τη Σερέντ τονίζει ο Χόλμαν.
Πηγή: paok24.com
«Δεν σκεφτόμαστε ακόμη τον ΠΑΟΚ»

Ενθουσιασμός επικρατεί στις τάξεις της Σλόβαν Μπρατισλάβας για την παρουσία της ομάδας στα playoff του Europa League και την αναμέτρηση της ερχόμενης Πέμπτης κόντρα στον ΠΑΟΚ.

Μάλιστα, ο Αλεξάνταρ Κράβιτς σε δηλώσεις του πριν από λίγες ημέρες είχε χαρακτηρίσει πως τα παιχνίδια κόντρα στους νταμπλούχους Ελλάδας θα είναι τα σημαντικότερα που έχουν δώσει έως τώρα στην καριέρα τους, τόσο ο ίδιος, όσο και αρκετοί από τους συμπαίκτες του.

Δείγμα της «δίψας» που επικρατεί στο «στρατόπεδο» των Σλοβάκων είναι και το γεγονός ότι την πρώτη ημέρα της κυκλοφορίας των εισιτηρίων για το ματς με τον ΠΑΟΚ έχουν ήδη διατεθεί 8.000.

Πάντως, ο Ντέιβιντ Χόλμαν από την πλευρά του προσπάθησε να ρίξει τους τόνους λέγοντας πως αυτό που προέχει για τη Σλόβαν είναι η αναμέτρηση του Σαββάτου με αντίπαλο τη Σέρεντ για το πρωτάθλημα και στη συνέχεια το μυαλό της ομάδας θα στραφεί στο παιχνίδι με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ.

«Δε θα είναι εύκολο το ματς με τη Σέρεντ. Και την περσινή σεζόν σε καμία από τις αναμετρήσεις που δώσαμε μαζί της δε μας... χαρίστηκε. Είμαστε απόλυτα επικεντρωμένοι στο ματς του Σαββάτου και το μυαλό μας είναι στο πως θα πετύχουμε ακόμη μία νίκη στο πρωτάθλημα. Μετά από αυτό θα σκεφτούμε τον ΠΑΟΚ» τόνισε ο παίκτης της Σλόβαν Μπρατισλάβας.

Διαβάστε ακόμη...