Νέα ψέματα για Γ. Σαββίδη

Απο inpaok.com: Ο Γιώργος Σαββίδης βρίσκεται εδώ και κάποιες μέρες στις ΗΠΑ για διακοπές μαζί με τη σύζυγό του (ήταν Χαβάη και τώρα είναι στο Λος Άντζελες) και έτσι δεν βρέθηκε με τον ΠΑΟΚ στο Άμστερνταμ για τη ρεβάνς με τον Άγιαξ την Τρίτη (13/8).
Πηγή: inpaok.com
Νέα ψέματα για Γ. Σαββίδη

Ωστόσο κάποια σαΐνια της ενημέρωσης έγραψαν ότι ο Δικέφαλος κινδυνεύει με τιμωρία εξαιτίας του (;), επειδή υποτίθεται ότι έκανε «ντου» στον παρατηρητή του αγώνα με τους Ολλανδούς στην «Γιόχαν Κρόιφ Αρίνα»!!!

Η φοβερή... «αποκάλυψη» έχει και λεπτομέρειες σημειώνοντας ότι το περιστατικό γράφτηκε και στο Φύλλο Αγώνα και μάλιστα ο ΠΑΟΚ κινδυνεύει με βαριά τιμωρία...

Γελάνε ακόμη και οι βάρκες στο λιμάνι του Πειραιά με τα ευφάνταστα σενάρια επιστημονικής φαντασίας.

Το θέμα προκάλεσε την έκρηξη του Γιώργου Σαββίδη, διασκεδάζοντας παράλληλα το γεγονός καθώς παραμένει στις ΗΠΑ και φυσικά ΔΕΝ ήταν στο Άμστερνταμ με τον ΠΑΟΚ.

Ο μεγάλος γιος του προέδρου και μεγαλομετόχου του Δικέφαλου αναφέρθηκε στο Instagram στην ίσως πιο διάσημη φράση του Άλμπερτ Αϊνστάιν περί βλακείας και σύμπαντος, στέλνοντας παράλληλα τα φιλιά του από το Λος Άντζελες...

Χαρακτηριστικά έγραψε:

«Δύο πράγματα είναι άπειρα: το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία. Αλλά δεν είμαι απόλυτα σίγουρος για το πρώτο». Άλμπερτ Αϊνστάιν.

«Το σάιτ της αποκάλυψης για ακόμη μία φορά επιβεβαιώνει τον Αϊνστάιν... Τα φιλιά μου από το LA».

Διαβάστε ακόμη...