Τζοβάρας: «Δύσκολη κλήρωση, ας κερδίσει ο καλύτερος»

Απο arenafm.gr: Ο πρώην νεαρός ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, και επερχόμενος αντίπαλος του δικεφάλου, με την Σλόβαν Μπρατισλάβας, μίλησε στον ARENA 89,4 για την συγκεκριμένη κλήρωση, για την προσαρμογή του στην Σλοβακία, ενώ σκιαγράφησε το προφίλ της νέας του ομάδας.
Πηγή: arenafm.gr
Τζοβάρας: «Δύσκολη κλήρωση, ας κερδίσει ο καλύτερος»

Πιο αναλυτικά, όσα είπε:

Για την κλήρωση με τον ΠΑΟK: "Δεν το περίμενα για να πω την αλήθεια, δεν το είχα καν στο μυαλό μου, ότι θα αντιμετωπίσω μετά από δύο μήνες την προηγούμενη ομάδα μου. Είναι ανάμεικτα τα συναισθήματα, αλλά δεν ξέρεις τι θα σου φέρει η ποδοσφαιρική σου ζωή".

Για τον αγώνα με τον Άγιαξ: "Είδα περίπου ένα 20λεπτο, γιατί αμέσως μετά παίζαμε και εμείς. Αλλά μετά είδα στιγμιότυπα, μίλησε και με την οικογένεια μου και μου είπαν μερικά πράγματα. Νομίζω ήταν άδικος αποκλεισμός, από όσα έμαθα".

Για την Σλόβαν: "Όπως είχε ο ΠΑΟΚ έναν άδικο αποκλεισμό, είχαμε και εμείς στα προκριματικά. Με δύο γκολ στο 95′. Από εκεί και πέρα κάναμε νέα αρχή, ξεκινήσαμε μια διαδικασία για να βρούμε την φόρμα μας και να δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας στο Γιουρόπα Λιγκ. Μετράμε τέσσερα πολύ καλά αποτελέσματα στις διοργανώσεις. Έχουμε καλή ψυχολογία και πιστεύω ότι αν δώσουμε το 100% μας, και είμαστε έτοιμοι, μπορούμε να πιστεύουμε σε κάποιο θετικό αποτέλεσμα".

Για το ποιοι ξεχωρίζουν στην ομάδα: "Οι περισσότεροι είναι ξένοι στην ομάδα. Δεν έχουμε πολλούς Σλοβάκους. 3-4 είναι και όλοι οι υπόλοιποι είναι ξένοι. Έχουμε κάποιους καλούς παίκτες. Δεν μπορώ για κάποιους παίκτες απόλυτα. Εμένα μου αρέσει ο επιθετικός μας ο Σπόραρ, ο κεντρικός αμυντικός μας ο Αμπένα και ο Πόλμαν που παίζει σαν δεκάρι. Έχουν καλούς ποδοσφαιριστές και για την Σλοβακία και για το Γιουρόπα".

Για το γήπεδο: "Το γήπεδο είναι ολοκαίνουργιο, πέρυσι δώσαμε τα πρώτα μας παιχνίδια. Έχει 22 χιλιάδες κόσμου χωρητικότητα. Είναι υπερσύγχρονο, πολύ όμορφο".

Για την αντίδραση στην κλήρωση με τον ΠΑΟΚ: "Δεν έχουμε πολυσυζητήσει ακόμη για τον ΠΑΟΚ. Ήμασταν αφοσιωμένοι στην Ντάνταλκ. Δεν μας αρέσει να κοιτάμε μακριά, αλλά από σήμερα θα σκεφτόμαστε και τον ΠΑΟΚ, αν και έχουμε παιχνίδι και το Σαββατοκύριακο. Κάποιες συζητήσεις που έκανα με συμπαίκτες μου, γνωρίζουν ότι είναι καλή ομάδα, ότι θα είναι δύσκολο και ότι ξέρουν πάνω κάτω τι τους περιμένει. Και εγώ προσπαθώ να τους ενημερώσω για το τι αντιμετωπίσουν. Η Τούμπα θα είναι γεμάτη, το ξέρουν τα παιδιά, αλλά τα περισσότερα έχουν εμπειρίες, είναι όλοι 100% επαγγελματίες".

Για την απουσία του από το πρώτο ματς: "Δεν είμαι καθόλου αγχωμένος για αυτό. Κοιτάζω την αποκατάσταση μου, δεν έχει σημασία αν παίζαμε με τον ΠΑΟΚ. Θα ήθελα να αγωνιστώ και για προσωπικούς λόγους, γιατί θα ήταν ένα ωραίο συναίσθημα, να παίζω με τη πρώτη ομάδα μου. Αλλά να κάνω και το ντεμπούτο μου με την Σλόβαν. Ωστόσο, αν το πάω σιγά-σιγά, θα είμαι υγιής στο δεύτερο παιχνίδι".

Για την προσαρμογή του: "Δεν έχω δυσκολευτεί ιδιαίτερα, όλοι με έχουν υποδεχτεί σωστά, με τον καλύτερο τρόπο. Έχω κάνει και κάποιες παρέες. Τώρα είμαι στον δεύτερο μήνα. Όλα είναι ωραία".

Για τις πιθανότητες που δίνει: "Δεν θα απαντήσω απόλυτα, ξέρουμε ότι είναι δύσκολη κλήρωση, ελπίζουμε να γίνουν δύο δυνατά ματς και ας κερδίσει ο καλύτερος".

Διαβάστε ακόμη...