Αυτός είναι ο εγκληματίας Πόουσον!

Aπό inpaok.com: Ο Κρεγκ Πόουσον αναδείχθηκε σε «σφαγέα» του ΠΑΟΚ στο Άμστερνταμ, καταδικάζοντας με τις απίθανες αποφάσεις του τον Δικέφαλο σε ήττα με 3-2 και έναν άδικο αποκλεισμό.
Πηγή: inpaok.com
Αυτός είναι ο εγκληματίας Πόουσον!

Ήταν ξεκάθαρο ότι βρίσκονταν σε ειδική αποστολή!

Παράλληλα όμως ήταν γνωστό ότι πρόκειται για έναν ανίκανο Βρετανό ρέφερι που δεν έχει θέση στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο.

Το... «μπουμπούκι» αυτό είναι πασίγνωστο στην Αγγλία! Η UEFA αποδεικνύεται ότι «έστησε» τον ΠΑΟΚ στο εκτελεστικό απόσπασμα με τον ορισμού αυτού του αστείου διαιτητή.

Πριν λίγα χρόνια, το 2016, ο Κρεγκ Πόουσον είχε προκαλέσει σάλο στο αγγλικό ποδόσφαιρο με κάποιες αποφάσεις του, με αποτέλεσμα να κατακριθεί δημόσια από τον κορυφαίο Άγγλο ρέφερι, τον Χάουαρντ Γουέμπ, αλλά και από τους «θρύλους» του παγκόσμιου ποδοσφαίρου, τον Γκάρι Λίνεκερ και τον Πίτερ Σμάιχελ.

Όπως είχε σημειώσει η «Telegraph» τότε, ο Γουέμπ είχε τονίσει δημόσια ότι ο Κρεγκ Πόουσον πρέπει να αποκλειστεί από τον ορισμό του για το Πρωτοχρονιάτικό ντέρμπι της Λίβερπουλ με τη Μάντσεστερ Σίτι!

Κι αυτό διότι μέσα σε λίγες μέρες είχε κάνει δύο αισχρές διαιτησίες, μία στο Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Κρίσταλ Πάλλας 2-1, και μια άλλη κατά της Λέστερ σε ματς με τη Στόουκ που έληξε τελικά 2-2.

Ειδικά για το τελευταίο ματς είχε βρεθεί αντιμέτωπος με τη γενικής κατακραυγή του κόσμου του ποδοσφαίρου της Αγγλίας για τις πολλές λάθος αποφάσεις του και ειδικά για μια άδικη κόκκινη στον Τζέιμι Βάρντι στο 28'.

Εκείνη η αποβολή είχε προκαλέσει τις αντιδράσεις του Γκάρι Λίνεκερ και του Πίτερ Σμάιχελ.

Μιλώντας στη τηλεοπτική εκπομπή «BT Sport's Football Score show», ο Χάουαρντ Γουέμπ είχε πει ότι ο Πόουσον θα πρέπει να τεθεί προ των ευθυνών του για τις κακές του διαιτησίες. «Όταν κάνουμε λάθη και επηρεάζουμε τα αποτελέσματα των αγώνων, πρέπει να πληρώνουμε το αντίτιμό τους...», είχε τονίσει χαρακτηριστικά.

Ο Πόουσον είχε οριστεί τότε να διευθύνει το ντέρμπι της Λίβερπουλ με τη Μάντσεστερ Σίτι αλλά ο Γουέμπ σημείωσε ότι θα έπρεπε να αλλάξει ο ορισμός λόγω των πολλών λαθών του.

Μεταξύ άλλων πέρυσι είχε αφήσει την Τότεναμ άδικα με 9 παίκτες (κόκκινες σε Σον στο 44′ και Φόιθ στο 48′) σε ένα ματς με τον Μπόρνμουθ (στις 4/5) το οποίο έχασε η ομάδα του Λονδίνου με 1-0 στο 91′, προκαλώντας την οργή του κόσμου της.

Αυτός είναι λοιπόν ο αστείος διαιτητής Κρεγκ Πόουσον, ο οποίος «εκτέλεσε» τον ΠΑΟΚ στο Άμστερνταμ με τις αισχρές του αποφάσεις και στέρησε από τον Δικέφαλο μια επική πρόκριση επί του Άγιαξ...

Διαβάστε ακόμη...