Τσουρέλας: “Γιατί δεν κάναμε φιλικό στην Τούμπα πριν τον Άγιαξ;”

Από sfina.gr: Μια άλλη διάσταση στην προετοιμασία του ΠΑΟΚ πριν τα ματς με τον Άγιαξ έδωσε ο πρώην διεθνής ποδοσφαιριστής, Απόστολος Τσουρέλας, μιλώντας στον FOCUS 103,6 FM...
Πηγή: sfina.gr
Τσουρέλας: “Γιατί δεν κάναμε φιλικό στην Τούμπα πριν τον Άγιαξ;”

-"Δεν κάναμε τις μεταγραφές που έπρεπε νωρίς και δεν ήμασταν έτοιμοι για ένα τόσο μεγάλο αντίπαλο, αλλά μετά το 2-2 και όσα είδαμε το πρώτο ματς, εγώ είμαι αισιόδοξος ότι ο ΠΑΟΚ μπορεί να πάρει την πρόκριση, γιατί δεν έχει να χάσει τίποτα πηγαίνοντας να αγωνιστεί στην Ολλανδία. Ο Άγιαξ είναι εξαιρετικός στην κατοχή μπάλας, είναι πρωταγωνιστής στην Ευρώπη και εμείς είμαστε ακόμη στα σπάργανα, αλλά δεν θα πάμε να παραδοθούμε εκεί..."

-"Ο Γιαννούλης πρέπει να στηριχθεί από τον ΠΑΟΚ, να του δοθούν οι ευκαιρίες για να αποδείξει ότι είναι καλός παίκτης και αξίζει για την ενδεκάδα".

-"Η φανέλα του ΠΑΟΚ είναι βαριά και δεν είναι εύκολο να την φορέσεις και να διακριθείς, πρέπει να έχεις ψυχή. Μπορεί να είναι κάποιος μεγάλο ταλέντο, αλλά να μην μπορεί να σηκώσει το βάρος της φανέλας του ΠΑΟΚ, πρέπει να έχεις ψυχή για να παίξεις και να καθιερωθείς σε αυτή την ομάδα".

-"Η απορία μου είναι γιατί δεν κάναμε φιλικό πριν τα ματς με τον Άγιαξ μέσα στην Τούμπα; Οι παίκτες θα έμπαιναν με εμπειρία τουλάχιστον ενός αγώνα με γεμάτη την Τούμπα, ενώ τώρα ο Εσίτι, ο Αουγκούστο ήταν σα να έμπαιναν κάπου που δεν ήξεραν τι θα αντιμετωπίσουν. Εάν είχαν κάνει ένα ματς στην Τούμπα, θα είχε διαφορά η απόδοσή τους, γιατί είναι άλλο το βίντεο και άλλη η πραγματικότητα στο Ναό της Τούμπας, που έκανε τους Ολλανδούς να παραμιλάνε. Αλλά φαίνεται ότι έκανε και τους δικούς μας νέους παίκτες να ψάχνονται..."

Διαβάστε ακόμη...