Απίστευτο μπλέξιμο για Κούπερ

Aπό paok24.com:Ο Ντι Τζέι Κούπερ βρίσκεται εκτός αγωνιστικής δράσης από πέρσι, αλλά οι αποκαλύψεις που έρχονται μετά τον έλεγχο της ουσίας που βρέθηκε στον οργανισμό του, είναι απίστευτες.
Πηγή: paok24.com
Απίστευτο μπλέξιμο για Κούπερ

Πέρσι τον Σεπτέμβριο, ο Αμερικανός πλέι μέικερ, που φόρεσε τη φανέλα του ΠΑΟΚ, τη σεζόν 2013-2014, την πρώτη του δηλαδή στην Ευρώπη, έκανε γνωστό ότι πήρε την απόφαση να απέχει από το μπάσκετ, για «οικογενειακούς λόγους».

Λίγο καιρό αργότερα, έγινε γνωστό ότι βρέθηκε θετικός σε έλεγχο ντόπινγκ και τιμωρήθηκε με διετή αποκλεισμό από τα γήπεδα.

Αυτό όμως που έγινε γνωστό χθες όμως, μέσω του Sdna, ήταν πως η ουσία που βρέθηκε στον οργανισμό του, βρίσκεται στον πλακούντα γυναίκας και όταν ανιχνεύεται στο αίμα ή στα ούρα της, θεωρείται ότι είναι ασφαλής ένδειξη... εγκυμοσύνης!

Λέγεται ότι όταν κλήθηκε σε έλεγχο ντόπινγκ, ο 29χρονος Αμερικανός, θέλοντας μάλλον να προστατευθεί από κάτι άλλο, έδωσε δείγμα μιας εγκύου και έτσι, βρέθηκε η συγκεκριμένη ορμόνη...

Κρίμα για τον ταλαντούχο Κούπερ, που εκτός από τον ΠΑΟΚ, στην Ελλάδα φόρεσε τη φανέλα τόσο της ΑΕΚ όσο και του Παναθηναικού για ένα διάστημα, ενώ αγωνίστηκε και σε Ρωσία, Γαλλία.

Διαβάστε ακόμη...