«Δάσκαλοι οι Βαρέλα και Κρέσπο!»

Από inpaok.com: Ένα από τα καινούρια πρόσωπα του δεύτερου σταδίου της προετοιμασίας του ΠΑΟΚ, στο Χορστ της Ολλανδίας ήταν ο Γιάννης Μιχαηλίδης.
Πηγή: inpaok.com
«Δάσκαλοι οι Βαρέλα και Κρέσπο!»

Ο νεαρός αριστεροπόδαρος αμυντικός του Δικεφάλου μιλάει στο INPAOK για την πρώτη του εμπειρία στην πρώτη ομάδα του Δικεφάλου, τον Αμπέλ Φερέιρα αλλά και τους Βαρέλα και Κρέσπο, τους οποίους και αποκάλεσε «δάσκαλους».

Αναλυτικά, τα όσα είπε:

Για τους αμυντικούς που θαυμάζει:

«Οι δύο αμυντικοί που ξεχωρίζω είναι ο Παπασταθόπουλος και ο Φαν Ντάικ!»

Για το πώς αντέδρασε, μόλις πληροφορήθηκε τη συμμετοχή του στην προετοιμασία με την ανδρική ομάδα:

«Χάρηκα πολύ εκείνη τη στιγμή! Δεν μπορώ να πω ότι το περίμενα, γιατί δεν ήμουν στο πρώτο στάδιο στο Άπελντοορν. Χάρηκα πάρα πολύ!»

Για τις πρώτες του εντυπώσεις από τον Αμπέλ Φερέιρα:

«Αν και είμαι λίγες μέρες στην ομάδα, έχω καταλάβει πως πρόκειται για έναν πολύ καλό άνθρωπο αλλά και προπονητή. Συμπεριφέρεται σε όλους με τον καλύτερο τρόπο».

Για τη δοκιμή του στη θέση του αριστερού μπακ:

«Έχω αγωνιστεί άλλες δύο-τρεις φορές, δεν είναι η φυσική μου θέση. Αλλά αυτό εξαρτάται από τον προπονητή. Πάνω απ' όλα πρέπει να το θέλεις, γιατί μπορείς να μάθεις μέσα από τις προπονήσεις, να σε καθοδηγήσει τακτικά ο προπονητής. Χρειάζεται δουλειά!»

Για την παρουσία στην προετοιμασία των Γαϊτανίδη και Τσιγγάρα με τους οποίους ήταν συμπαίκτες στην Κ19:

«Τα παιδιά ήταν και στο πρώτο στάδιο της προετοιμασίας. Στην αρχή με βοήθησαν πολύ, όπως και όλοι στην ομάδα».

Για τα δυνατά στοιχεία στο παιχνίδι του, αλλά και αυτά που πρέπει να βελτιώσει:

«Οι μακρινές μπαλιές είναι από τα καλά μου στοιχεία, όπως και το ψηλό παιχνίδι. Χρειάζομαι βελτίωση στο ένας εναντίον ενός και να γίνω πιο aggressive! Δουλεύω στις προπονήσεις τις μακρινές μπαλιές, όμως πρέπει να το έχεις και λίγο...»

Για το πώς περνάει τον ελεύθερό του χρόνο:

«Παίζω πολύ Play Station και προτιμώ το Fifa!»

Για το εάν έχει επηρεαστεί από τον «θόρυβο» γύρω από το όνομά του ήδη από την περσινή σεζόν:

«Όχι, αλλά χάρηκα πολύ. Το κεφάλι πρέπει να είναι κάτω και χρειάζεται πολλή δουλειά. Δεν είμαι από τους ανθρώπους που παρασύρονται εύκολα».

Για το πώς ονειρεύεται το μέλλον του στον ΠΑΟΚ:

«Θέλω να είμαι στην ενδεκάδα του ΠΑΟΚ, να περάσουμε στους ομίλους του Champions League και να κατακτήσουμε ξανά το πρωτάθλημα γιατί είναι αλλιώς με την Κ19 κι αλλιώς με την ανδρική ομάδα».

Για τον Άγιαξ, τον πρώτο αντίπαλο του Δικεφάλου στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση:

«Πρόκειται για μια εξαιρετική ομάδα, έφτασε πέρυσι ως τα ημιτελικά του Champions League. Δεν έχουμε να φοβηθούμε κάτι, θα είμαστε αυτοί που είμαστε και θα διεκδικήσουμε όλες τις πιθανότητες».

Για το γεγονός ότι θα αποχωριστεί το ταίρι του στο κέντρο της άμυνας, Αποστολό Διαμαντή:

«Η αλήθεια είναι ότι όλοι είχαμε δεθεί στην Κ19. Περισσότερο, όμως, με τον Διαμαντή γιατί ήμασταν στην ίδια θέση, από μικροί μαζί. Θα μου λείψει όπως και τα άλλα παιδιά, αλλά ποτέ δεν ξέρεις, κάποια στιγμή μπορεί να βρεθούμε ξανά μαζί».

Για το τρομερό αμυντικό δίδυμο Βαρέλα-Κρέσπο και το πόσο τον έχουν βοηθήσει:

«Είναι δύο πάρα πολύ καλοί παίκτες, δουλευταράδες, δάσκαλοι για μένα! Δεν προσπαθώ να τους πάρω τη θέση, αλλά πιο πολύ να αποκτήσω εμπειρίες δίπλα τους. Μιλάμε για τα πάντα και είναι πολύ καλοί άνθρωποι!»

Για τον Πάμπλο Γκαρσία και την ιδιαίτερη προσωπικότητά του:

«Είναι πατέρας για εμάς, ο δεύτερος πατέρας μας! Υπάρχει μεγάλη διαφορά ανάμεσα στον παίκτη και τον προπονητή Γκαρσία. Είναι ολύ καλός άνθρωπος, πιο ήρεμος στα αποδυτήρια, αλλά κάποιες φορές που έπαιζε μαζί μας ήταν έβγαζε αυτό το... aggressive στοιχείο!»

Διαβάστε ακόμη...