Αυτός ο παίκτης είναι ευτυχισμένος φέτος στον ΠΑΟΚ! Υπόσχεται πολλά…

Από sfina.gr: Με το τέλος της πρώτης και δεύτερης φάσης της προετοιμασίας του ΠΑΟΚ, έχουν βγει τα συμπεράσματα πλέον για το τι μπορεί να προσφέρει ο κάθε παίκτης και αυτό το βλέπει πρώτος από όλους, ο προπονητής...
Πηγή: sfina.gr
Αυτός ο παίκτης είναι ευτυχισμένος φέτος στον ΠΑΟΚ! Υπόσχεται πολλά…

Μόνο που, δεν μπορεί κανένας να μην παρατηρήσει ότι κάτι ιδιαίτερο συμβαίνει με έναν ποδοσφαιριστή, όχι από τους καινούργιους, που φαίνεται πολύ διαφορετικός μέσα στον αγωνιστικό χώρο, πιο άνετος, πάνω από 60% σε απόδοση, σε σχέση με πέρυσι και... χαρούμενος, ευτυχισμένος που βρίσκεται στον ΠΑΟΚ, αλλά και που παίζει επιτέλους στη θέση του: Ο Ομάρ Ελ Καντουρί!

Σε αυτή τη θέση που τον έβαλε ο Φερέϊρα ήθελε να παίζει από την πρώτη ημέρα που ήρθε στον ΠΑΟΚ, αλλά έπαιξε οπουδήποτε αλλού, εκτός από "οχτάρι" που είναι η θέση του, γιατί εκεί υπήρχαν ο Μαουρίσιο ως πρώτη επιλογή και μονίμως ο Σάκχοφ, ως δεύτερη, στο μυαλό του πρώην προπονητή Ραζβάν Λουτσέσκου.

Ο Ελ Καντουρί βγάζει μάτια σε προπονήσεις και αγώνες του ΠΑΟΚ, ακόμη και με κάθετες πάσες όπως στο ματς με την Φορτούνα και ανάγκασε τον προπονητή Άμπελ Φερέϊρα να πει ότι "ο Καντουρί είναι ο καλύτερος παίκτης που έχω προπονήσει"!!!

Τόσο χαρούμενος και ανεβασμένος είναι ο Καντουρί, που μέχρι και τον διαγωνισμό... Καραόκε των παικτών κέρδισε!!

Διαβάστε ακόμη...