Σαν σήμερα η επιστροφή Ζαγοράκη στον ΠΑΟΚ (2005)

Από aspromavresistories.blogspot.com: Σαν σήμερα στις 27 Ιουλίου του 2005 ο Θοδωρής Ζαγοράκης έφτασε στην Αυστρία στο αθλητικό κέντρο του Αμπτενάου και ενσωματώθηκε με την υπόλοιπη αποστολή του ΠΑΟΚ, που βρισκόταν εκεί για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της. ...
Πηγή: aspromavresistories.blogspot.com
Σαν σήμερα η επιστροφή Ζαγοράκη στον ΠΑΟΚ (2005)

Μετά από 7,5 χρόνια θα φορούσε ξανά την ασπρόμαυρη φανέλα με τον "Δικέφαλο" στο στήθος. Λίγες ώρες νωρίτερα είχε υπογράψει διετές συμβόλαιο συνεργασίας με τον ΠΑΟΚ, καθώς τα είχε βρει σε όλα με τον τότε πρόεδρο της ΠΑΕ ... Γιάννη Γούμενο.

Ο Ζαγοράκης πήρε τη φανέλα με το Νο 7, ενώ χιλιάδες οπαδοί του «Δικεφάλου του Βορρά» βρέθηκαν κοντά του, στο αεροδρόμιο "Μακεδονία" για να πανηγυρίσουν τη μεγάλη επιστροφή.

Ο "Ζαγόρ" κατάφερε μετά από σκληρές διαπραγματεύσεις να "σπάσει" το συμβόλαιο που είχε με τη Μπολόνια και να μπορέσει να επιστρέψει στην Ελλάδα και στον ΠΑΟΚ, προκειμένου να τελειώσει έτσι την καριέρα του.

Ωστόσο μετά από πίεση που άσκησε στους Ιταλούς τα κατάφερε, ενώ η Μπολόνια στην αρχή ζητούσε χρήματα για να τον αφήσουν ελεύθερο.

Λίγο μετά την ανακοίνωση της συνεργασίας με τον ΠΑΟΚ, δήλωσε ευχαριστημένος: "Ευχαριστώ τον Θεό που με έχει γερό και με αξίωσε να ζήσω αυτήν τη στιγμή. Είναι από τις μέρες που δεν θα ξεχάσω. Πάντα είχα στο μυαλό μου να γυρίσω στον ΠΑΟΚ, που για μένα είναι η μεγαλύτερη ομάδα στην Ελλάδα.

Δεν υπήρχε για μένα καλύτερη επιλογή για τη συνέχεια της πορείας μου, αν και λέγανε κάποιοι ότι επαγγελματικά ίσως να μην είναι. Δεν υπάρχει περίπτωση να μετανιώσω για την επιλογή μου".

Σε ένα τερτίπι της μοίρας, το τελευταίο παιχνίδι του Ζαγοράκη με τη φανέλα του ΠΑΟΚ, πριν την αποχώρηση του για την Αγγλία και τη Λέστερ, το Φεβρουάριο του 1998, ήταν κόντρα στην Ξάνθη.

Επιστρέφοντας στην Ελλάδα, στην πρεμιέρα του ελληνικού πρωταθλήματος αντιμετώπισε και πάλι την Ξάνθη. Συνέχισε από εκεί που είχε σταματήσει με διαφορά 7,5 ετών ...

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...