«Να αρπάξει την ευκαιρία ο Γαϊτανίδης!»

Από inpaok.com: Για την εντυπωσιακή παρουσία του Αντώνη Γαϊτανίδη στην προετοιμασία του ΠΑΟΚ μίλησε ο πρώην παίκτης της Κ19 του Δικεφάλου, Γιώργος Τζοβάρας, ενώ αναφέρθηκε και στη μεταγραφή του στη Σλόβαν Μπρατισλάβας.
Πηγή: inpaok.com
«Να αρπάξει την ευκαιρία ο Γαϊτανίδης!»

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε:

«Μαθαίνω πολύ όμορφα νέα για τον φίλο μου τον Αντώνη. Έμαθα ότι σκόραρε τρία γκολ στα φιλικά, επίτευγμα πολύ καλό γι' αυτόν. Δείχνει έτσι ότι έχει πολύ μέλλον. Τον ξέρω καλά, ήμασταν 3-4 χρόνια συμπαίκτες. Είναι πολύ θρασύς ποδοσφαιρικά με μεγάλη πίστη στον εαυτό του. Δεν φοβάται τίποτα, έχει θάρρος και εγωισμό. Αυτά είναι πολύ καλά στοιχεία για να τον βοηθήσουν να κάνει μια αξιόλογη καριέρα στον ΠΑΟΚ.

Η αλήθεια είναι πως δεν το περίμενα και χάρηκα για τα τρία γκολ. Είναι ένα μικρό μόνο δείγμα των ικανοτήτων του. Αν συνεχίσει να είναι υγιής, αν το πιστεύει, παραμείνει προσγειωμένος και συνεχίσει να δουλεύει σκληρά θα δείτε πολλά από αυτόν. Είναι πολύ καλός παίκτης και με τα επιτεύγματά του δείχνει πόσο καλή δουλειά γίνεται στα τμήματα υποδομής του ΠΑΟΚ».

Για το αν μετάνιωσε που έφυγε από τον ΠΑΟΚ βλέποντας τα επιτεύγματα του Γαϊτανίδη:

«Δεν μετανιώνω για τίποτα. Ο Αντώνης κάνει τη δουλειά του και εγώ το ίδιο εδώ που είμαι στη Σλόβαν. Έχω το όνειρό μου εδώ, το οποίο είναι λίγο διαφορετικό από του Αντώνη, γιατί έχω να προσαρμοστώ σε μια ξένη χώρα και έχω περισσότερο χρόνο να δείξω αυτά που μπορώ. Εύχομαι ο Αντώνης να αρπάξει την ευκαιρία από τα μαλλιά και να δουλέψει όσο περισσότερο γίνεται για να κάνει μια αξιόλογη καριέρα στον ΠΑΟΚ».

Διαβάστε ακόμη...