ΠΑΟΚ-Θεσσαλονίκη-OPEN

Aπό korakiagr.blogspot.gr: Το θέμα των τηλεοπτικών δικαιωμάτων της ΠΑΕ ΠΑΟΚ παραμένει ανοικτό.
Πηγή: korakiagr.blogspot.gr
ΠΑΟΚ-Θεσσαλονίκη-OPEN

Τώρα βέβαια κανείς δεν ασχολείται με τα τηλεοπτικά και τις εκκρεμότητες που υπάρχουν στις διάφορες κατηγορίες. Το θέμα ήταν να μην βρει λύση ο ΠΑΟΚ. Μόνο ο ΠΑΟΚ τους ένοιαζε. Γι' αυτό ενώθηκαν και πάλι!

Ο ΠΑΟΚ βέβαια έχει επιλογές και μία από αυτές έχει να κάνει με το OPEN.

Εδώ επάνω πρέπει να σημειωθεί (όπως αναφέρουν οι typologies) ότι λίγους μήνες πριν συμπληρώσει έναν χρόνο λειτουργίας, ο τηλεοπτικός σταθμός ΟPEN προχωρά στη δημιουργία εγκαταστάσεων στη Θεσσαλονίκη, θέλοντας να ενισχύσει τον δίαυλο επικοινωνίας με τους πρωταγωνιστές των γεγονότων στη βόρεια Ελλάδα.

Το OPEN θα είναι το μοναδικό κανάλι πανελλαδικής εμβέλειας με πλήρως εξοπλισμένα γραφεία και ένα υπερσύγχρονο τηλεοπτικό στούντιο στη Θεσσαλονίκη. Τα νέα, υπό κατασκευή, γραφεία του τηλεοπτικού σταθμού βρίσκονται μέσα στο ξενοδοχείο Makedonia Palace στη Λεωφόρο Μεγάλου Αλεξάνδρου στο κέντρο της πόλης, στον 9ο όροφο του ιστορικού ξενοδοχείου με θέα την παραλία της Θεσσαλονίκης και τον εμβληματικό Λευκό Πύργο.

Οι νέες εγκαταστάσεις του τηλεοπτικού σταθμού θα περιλαμβάνουν γραφεία για τους δημοσιογράφους του OPEN και του ΕΘΝΟΥΣ στη βόρεια Ελλάδα και τηλεοπτικό στούντιο, εξοπλισμένο με μηχανήματα κορυφαίας τεχνολογίας, το οποίο παρουσιάζει μια μεγάλη καινοτομία:

Το OPEN θα είναι το πρώτο κανάλι στην Ελλάδα που θα χρησιμοποιήσει προηγμένο τεχνολογικό εξοπλισμό με ρομποτικές κάμερες, ο οποίος θα επιτρέπει remote χειρισμό. Τις κάμερες και τον οπτικοακουστικό εξοπλισμό του στούντιο θα ελέγχουν και θα χειρίζονται τεχνικοί από τα κεντρικά γραφεία του OPEN στην Παιανία.

Τα γραφεία και το στούντιο θα έχουν ολοκληρωθεί μέχρι το τέλος του καλοκαιριού, δίνοντας στον τηλεοπτικό σταθμό ένα συγκριτικό πλεονέκτημα την περίοδο της ΔΕΘ, όταν η καρδιά των πολιτικών και επιχειρηματικών εξελίξεων θα χτυπά στη Θεσσαλονίκη.

Διαβάστε ακόμη...