Οι κινήσεις του ΠΑΟΚ για τους παίκτες που έμειναν στην Θεσσαλονίκη

Από sdna.gr: Την καλύτερη λύση για τους παίκτες που δεσμεύονται με συμβόλαιο αλλά δεν συμμετέχουν στην προετοιμασία του ΠΑΟΚ, ψάχνουν να βρουν οι επιτελείς του Δικεφάλου.
Πηγή: sdna.gr
Οι κινήσεις του ΠΑΟΚ για τους παίκτες που έμειναν στην Θεσσαλονίκη

Οι επιετελείς του ΠΑΟΚ έχουν φροντίσει οι παίκτες που δεσμεύονται με συμβόλαιο με τον Δικέφαλο αλλά δεν συμμετέχουν στην προετοιμασία των «ασπρόμαυρων», να προπονούνται κανονικά στις αθλητικές εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας.

Οι άνθρωποι του Δικεφάλου, μάλιστα, έχουν προνοήσει έτσι ώστε οι προπονήσεις να γίνονται με πλήρες τιμ, αφού οι εκγύμναση των παικτών γίνεται υπό την επίβλεψη προπονητή, γιατρού, αλλά και φυσικοθεραπευτών.

Στις προπονήσεις στην Θεσσαλονίκη, μετέχουν ο Παναγιώτης Δεληγιαννίδης, ο Συμεών Παπαδόπουλος, ο Τιμπό Μουλέν, ο Νίκος Μπουργάνης, αλλά και τρεις ποδοσφαιριστές από την Κ-19 του ΠΑΟΚ, με τον Αμρ Ουάρντα, να έχει εξασφαλίσει άδεια εξαιτίας της παρουσίας του στο Copa Africa με την Εθνική Αιγύπτου.

Παράλληλα όμως, γίνεται προσπάθεια από τους επιτελείς του ΠΑΟΚ, προκειμένου να βρεθούν οι καλύτερες λύσεις και προοπτικές και για τις δύο πλευρές, κάνοντας τις απαραίτητες ενέργειες, όπως σημείωσε και στην παρουσίαση του Αμπέλ Φερέιρα, ο Μάριο Μπράνκο.

Διαβάστε ακόμη...