Κίνηση ανθρωπιάς από Γ. Σαββίδη: Χίλια διαρκείας σε ανέργους!

Απο sdna.gr: Το κοινωνικό της πρόσωπο αλλά και το δέσιμο με τον κόσμο του ΠΑΟΚ δείχνει και φέτος η οικογένεια Σαββίδη. Με πρωτοβουλία του Γιώργου Σαββίδη θα μοιραστούν 1000 διαρκείας στους άνεργους φίλους του ΠΑΟΚ!
Πηγή: sdna.gr
Κίνηση ανθρωπιάς από Γ. Σαββίδη: Χίλια διαρκείας σε ανέργους!

Ο κόσμος του ΠΑΟΚ και η οικογένεια Σαββίδη έχει αποδείξει πολλάκις πως λειτουργούν σαν «ένα». Στις τάξεις του Δικεφάλου αρέσκονται να μιλούν για μια μεγάλη... οικογένεια που αντιμετωπίζουν από κοινού τις καταστάσεις και πορεύονται στα εύκολα και στα δύσκολα μαζί.

Σε μια περίοδο -λοιπόν- που δεν φαντάζει εύκολη για τους περισσότερους ανθρώπους, με το γήπεδο να ορίζεται ενδεχομένως και ως πολυτέλεια για ορισμένους, η οικογένεια Σαββίδη δείχνει μέσα από συγκεκριμένες ενέργειες πως έχει πλήρη αντίληψη των δεδομένων και της πραγματικότητας.

Επιλέγοντας να σταθούν εμπράκτως στο πλευρό των φίλων του ΠΑΟΚ, όπως συνέβη και τα προηγούμενα χρόνια, έτσι και φέτος, μετά από πρωτοβουλία του Γιώργου Σαββίδη θα δοθούν 1.000 εισιτήρια διαρκείας σε ανέργους, οι οποίοι θα εξασφαλίσουν δωρεάν την είσοδο τους στο γήπεδο της Τούμπας με φόντο τη νέα σεζόν.

Μια αξιέπαινη κίνηση που έχει τη σημασία της και φαντάζει σπουδαίο παράδειγμα για κάθε ομάδα ειδικά αν αναλογιστεί κανείς πως ο ΠΑΟΚ θα παρουσιάζει απόλυτη πληρότητα στα εισιτήρια του καθώς τα 2/3 του γηπέδου θα είναι ήδη γεμάτα πριν καν ξεκινήσει η σεζόν.

Η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας του Δικεφάλου κατά την πρώτη περίοδο έχει ξεπεράσει κιόλας το φράγμα των 15.000 καρτών. Κάτι που σημαίνει πως στην δεύτερη περίοδο διάθεσης, τα εναπομείναντα εισιτήρια για τον κόσμο θα είναι μόλις... 6000 δεδομένου πως έχει ληφθεί απόφαση να μπει ταβάνι στα 22.000 διαρκείας. Μια απόφαση που πάρθηκε από την αρχή του καλοκαιριού καθώς ήταν εύκολο για τους επιτελείς του Δικεφάλου να αντιληφθούν πως θα γίνουν ανάρπαστα.

Και υπό αυτές τις συνθήκες, όμως, ο ΠΑΟΚ και ειδικότερα η οικογένεια Σαββίδη αποφάσισε να μην παρεκκλίνει από την φιλοσοφία της, κάνοντας σαφές πως η Τούμπα ανήκει σε όλους. Για το γνωστό... «εμείς μαζί»

Διαβάστε ακόμη...