Τουρσουνίδης: «Βασικός στόχος η είσοδος στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ»

Από sfina.gr: Στον «FOCUS FM 103,6» φιλοξενήθηκε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, Γιώργος Τουρσουνίδης, ο οποίος μίλησε για την αλλαγή τεχνικής ηγεσίας στον ΠΑΟΚ αλλά και την μεταγραφική ενίσχυση.
Πηγή: sfina.gr
Τουρσουνίδης: «Βασικός στόχος η είσοδος στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ»

Μεταξύ άλλων ανέφερε:

Για την αλλαγή προπονητή στον ΠΑΟΚ: «Ήρθαν λίγο ξαφνικά αυτές οι αλλαγές, έφερε μία ανησυχία στην ομάδα. Πέρσι η χρονιά τελείωσε με τον καλύτερο τρόπο. Έγινε μία πολύ γρήγορη κίνηση με την έλευση προπονητή, ο οποίος είναι πολύ αξιόλογος. Ο ΠΑΟΚ έχει σε μεγάλο βαθμό το ίδιο ρόστερ, με κάποιες προσθήκες που θα αλλάξουν περισσότερο το επίπεδο του ΠΑΟΚ, τότε θα κοιτάξουμε πιο ευχάριστα την καλύτερη διάκριση, μιλώντας και για την Ελλάδα και για την Ευρώπη».

Για τη διάθεση να μην γίνουν μεταγραφές πριν την κλήρωση του Τσάμπιονς Λιγκ: «Ο ΠΑΟΚ πάντα χρειάζεται ενίσχυση αλλά το θέμα είναι να έρθουν ποδοσφαιριστές που θα κάνουν την ομάδα καλύτερη. Αν υπάρχουν τέτοιες επιλογές δεν συζητάμε το σήμερα, το αύριο, λέω ότι είναι απαραίτητο να έρθουν. Ο βασικός στόχος είναι να μπει ο ΠΑΟΚ στο Τσάμπιονς Λιγκ, κάτι που δεν είναι τόσο εύκολο. Εγώ θα πω ότι ο ΠΑΟΚ θα πρέπει να δημιουργήσει μία ομάδα που θα πρωταγωνιστεί στην Ελλάδα και να κατακτήσει το πρωτάθλημα και από κει και πέρα θα έρθει η διάκριση στην Ελλάδα. Πρέπει να βάλει βασικό στόχο το πρωτάθλημα για να σταθεροποιηθεί σε αυτήν την θέση».

Για ενίσχυση στην μεσαία γραμμή: «Σίγουρα χρειάζονται παίκτες στον άξονα. Έχουμε δύο-τρεις ποδοσφαιριστές που ήταν βασικοί όπως είναι ο Βιεϊρίνια και ο Μαουρίσιο, που δεν ξέρουμε σε τι κατάσταση θα επιστρέψουν. Έφυγαν οι Σάκχοφ και Κάνιας, οπότε εκεί στον άξονα χρειάζεται να έρθουν κάποιοι ποδοσφαιριστές. Ακόμα όμως ο προπονητής βλέπει και αξιολογεί τους παίκτες».

Διαβάστε ακόμη...