«Όλο το μέλλον μπροστά μας!»

Απο thessports.gr: Ήταν αναμφίβολα ο μεγάλος πρωταγωνιστής του τελικού του πόλο εφήβων, καθώς με 8 δικά του τέρματα, από τα 10 που πέτυχε συνολικά η ομάδα, χάρισε τη νίκη και την κατάκτηση του πανελληνίου πρωταθλήματος στον ΠΑΟΚ, στο Εθνικό Κολυμβητήριο.
Πηγή: thessports.gr
«Όλο το μέλλον μπροστά μας!»

Ο λόγος για τον Δημήτρη Σγουρίδη, που μίλησε για την σπουδαία επιτυχία των εφήβων, αλλά και τις εμπειρίες που αποκόμισε από την πρώτη ομάδα των «ασπρόμαυρων», υπό τις οδηγίες του Πάνου Βέργου.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για την κατάκτηση του πανελληνίου:

«Η φετινή κατάκτηση του τίτλου είναι αποτέλεσμα σκληρής προπόνησης, καλού ομαδικού κλίματος και χημείας μεταξύ των παικτών, αφού κάποιοι είμαστε συμπαίκτες περίπου 8 χρόνια. Πιστεύω πως οι κόποι όλων αυτών των χρόνων ανταμείφθηκαν, και το μέλλον είναι μπροστά μας για περισσότερες επιτυχίες!»

Για τις προσωπικές του εμπειρίες από την πρώτη ομάδα και αν τον βοήθησε αυτό το γεγονός:

«Αν και δεν έχω πολλές αγωνιστικές εμπειρίες από την πρώτη ομάδα, η προπόνηση με τους μεγαλύτερους και πιο έμπειρους αθλητές, με έκανε καλύτερο παίκτη σε όλα τα επίπεδα, ενώ παράλληλα κέρδισα πολλές παραστάσεις. Ελπίζω χρόνο με τον χρόνο να μου δοθεί η δυνατότητα να αγωνίζομαι ακόμα περισσότερο στην Α'1, ώστε να βοηθήσω τον ΠΑΟΚ αλλά και τον εαυτό μου».

Διαβάστε ακόμη...