Πρόβα τζενεράλε και... γιορτή!

Από paok24.com: Τη στιγμή που οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ απολαμβάνουν σήμερα την τελευταία ημέρα ξεκούρασης πριν τεθούν ξανά από αύριο στη διάθεση του Αμπέλ Φερέιρα, ο Πορτογάλος προπονητής και οι συνεργάτες του καταστρώνουν τα πλάνα τους για το δεύτερο και τελευταίο στάδιο της "ασπρόμαυρης" προετοιμασίας.
Πηγή: paok24.com
Πρόβα τζενεράλε και... γιορτή!

Ο Δικέφαλος θα "πετάξει" εκ νέου την Πέμπτη για το Ντίσελντορφ και από εκεί στο Χορστ της Ολλανδίας, έχοντας στην "ατζέντα" του το φιλικό με την Σιντ Τρούιντεν στις 20 Ιουλίου, αυτό με την Άντερλεχτ τρεις ημέρες αργότερα και τις αναμετρήσεις με Αλ Ταβόν και Φορτούνα Σιτάρντ, στις 27 Ιουλίου.

Για τον ΠΑΟΚ, το φιλικό με την πρώην ομάδα του Λάζαρου Λάμπρου θα είναι το "κρας τεστ" για την πρώτη αναμέτρηση του 3ου προκριματικού γύρου του Τσάμπιονς Λιγκ (6 ή 7 Αυγούστου), με το ίδιο σημαντικό να είναι όμως και για τη Φορτούνα Σιτάρντ.

Και αυτό γιατί οι Ολλανδοί θα χρησιμοποιήσουν την αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ προκειμένου να πραγματοποιήσουν τη δική τους... πρόβα τζενεράλε για την πρεμιέρα του ολλανδικού πρωταθλήματος, στην οποία αντιμετωπίζουν εκτός έδρας την Άλκμααρ στις 4 Αυγούστου!

Παράλληλα, οι άνθρωποι της Φορτούνα έχουν ήδη ξεκινήσει να προετοιμάζουν την ετήσια γιορτή που πραγματοποιούν κάθε χρόνο μπροστά στο γήπεδό τους, όπου οι οπαδοί τους έχουν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με ποδοσφαιριστές της ομάδας, να συμμετάσχουν σε event και να αγοράσουν επίσημα προϊόντα του κλαμπ!

Η γιορτή της Φορτούνα θα πραγματοποιηθεί στις 28 Ιουλίου, μία ημέρα μετά το φιλικό με τον ΠΑΟΚ, με την επίσημη ιστοσελίδα του ολλανδικού συλλόγου και τις ιστοσελίδες που απευθύνονται σε οπαδούς της, να διαφημίζουν ήδη τόσο τη "μάχη" με τον Δικέφαλο όσο και το... πάρτι!

Διαβάστε ακόμη...