Τα… ρέστα του για Παλίνια και η εσπευσμένη επιστροφή προέδρου και τεχνικού διευθυντή της Σπόρτινγκ στη Λισαβόνα

Από sfina.gr: Ο χρόνος πιέζει ασφυκτικά και οδηγεί αναπόφευκτα με βάση την λογική στην λήψη άμεσων αποφάσεων για την απόκτηση του χαφ, για τον οποίο «καίγεται» ο Αμπέλ Φερέιρα και δευτερευόντως για την ενίσχυση της επιθετικής γραμμής με έναν στράικερ περιοχής, που είναι απαραίτητος για το 4-4-2 του 40χρονου Πορτογάλου κόουτς.
Πηγή: sfina.gr
Τα… ρέστα του για Παλίνια και η εσπευσμένη επιστροφή προέδρου και τεχνικού διευθυντή της Σπόρτινγκ στη Λισαβόνα

Στον ΠΑΟΚ παίζουν... τα ρέστα τους, κάνοντας μία τελευταία προσπάθεια για τον Ζοάο Παλίνια. Προφανής στόχος είναι να ρίξουν τις απαιτήσεις της Σπόρτινγκ κάτω από τα έξι εκατ. ευρώ, που αποτέλεσαν την βάση έναρξης των διαπραγματεύσεων ανάμεσα στις διοικήσεις των δύο ομάδων.

Το πρόβλημα είναι, ότι ο πρόεδρος της Μπράγκα Αντόνιο Σαλβαδόρ, με βάση την συμφωνία δανεισμού, αξιώνει το 20% της μεταγραφής του Παλίνια, κάτι που στενεύει τα περιθώρια της μείωσης του αντιτίμου της μεταγραφής από την πλευρά της Σπόρτινγκ.

Στη Λισαβόνα εσπευσμένα Βαράντας και Βιάνα

Τις συζητήσεις καλύπτει πέπλο μυστηρίου με περιορισμένη ροή πληροφοριών από την Ελλάδα, αλλά και από την Πορτογαλία. Χθες, πάντως, υπήρξε κινητικότητα. Ο πρόεδρος της Σπόρτινγκ Φρεντερίκο Βαράντας και ο τεχνικός της διευθυντής Ούγκο Βιάνα έφυγαν εσπευσμένα από το καμπ προετοιμασίας των «λιονταριών» στην Ελβετία, επιστρέφοντας στη Λισαβόνα για μεταγραφικούς λόγους, όπως είπαν, χωρίς περαιτέρω διευκρινίσεις.

Δεν επιβεβαιώθηκε ότι ο λόγος της πρόωρης επιστροφής τους ήταν ο Παλίνια, ή κάποια άλλη από τις ανοιχτές μεταγραφικές υποθέσεις της Σπόρτινγκ.

Πάντως, ο Μάριο Μπράνκο παραμένει στη Θεσσαλονίκη και ο Παλίνια μέχρι και χθες το βράδυ συμμετείχε κανονικά στην προετοιμασία της Μπράγκα στη Πορτογαλία, περιμένοντας με αγωνία και ο ίδιος τις εξελίξεις, αφού έχει εκφράσει δημόσια την επιθυμία του να συνεργαστεί ξανά με τον μέντορά του Φερέιρα, τον προπονητή που τον ανέδειξε στην δεύτερη ομάδα της Σπόρτινγκ και τον καθιέρωσε στο πορτογαλικό πρωτάθλημα, μέσω της Μπράγκα.

Πηγή: Live Sport

Διαβάστε ακόμη...