Ευκαιρία για... ρεβάνς (video)

Από paok24.com: Σε λιγότερο από τρεις ώρες, ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει τη Τσβόλε στο τρίτο φετινό φιλικό του επί ολλανδικού εδάφους, πέντε χρόνια μετά την ήττα του από τον ολλανδικό σύλλογο με σκορ 2-1.
Πηγή: paok24.com
Ευκαιρία για... ρεβάνς (video)

Με το ημερολόγιο να δείχνει 18 Ιουλίου 2014 και με προπονητή τον Άγγελο Αναστασιάδη, ο ΠΑΟΚ αντιμετώπισε τη Τσβόλε στο πλαίσιο της προετοιμασίας του και ηττήθηκε με σκορ 2-1, παρά το ότι βρέθηκε να προηγείται με 1-0 χάρη σε γκολ του Σπυρόπουλου ύστερα από ασίστ του Μάρτενς! Από τους 22 ποδοσφαιριστές του Δικεφάλου που αγωνίστηκαν στην αναμέτρηση, μόνο οι Μελίσσας και Κάτσε βρίσκονται αυτή τη στιγμή στο "ασπρόμαυρο" ρόστερ.

Αξίζει δε να υπενθυμιστεί πως το συγκεκριμένο φιλικό έλαβε χώρα στη σκιά της αεροπορικής τραγωδίας που κόστισε τη ζωή σε 298 ανθρώπους, μεταξύ των οποίων και πολλοί Ολλανδοί, έπειτα από τη συντριβή αεροσκάφους των Μαλαισιανών αερογραμμών στην ανατολική Ουκρανία, το απογειώθηκε από το Άμστερνταμ και είχε προορισμό την Κουάλα Λουμπούρ!

Η σύνθεση του ΠΑΟΚ!

Α' ΗΜΙΧΡΟΝΟ: Γιακουμής, Κατσικάς, Βίτορ, Σπυρόπουλος, Κωνσταντινίδης, Σαββίδης, Κάτσε, Γκολάσα, Μάρτενς, Κουλούρης, Αθανασιάδης

Β' ΗΜΙΧΡΟΝΟ: Μελίσσας, Κιόσε, Μαντούρο, Ρατς, Ποζατζίδης, Τζανδάρης, Παναγιωτούδης, Πολύζος, Παπαδόπουλος, Πόζογλου, Πόποβιτς

Διαβάστε ακόμη...